Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda od smrada
Od mirisa se moze zivjeti ali smrada jok hahaha
Samo kada bi se postavile skrivene kamere i kada bi to, logično, bilo validno na našim sudovima, pa se se kažnjavali dotični po par hiljada KM, ne bi se to dešavalo, a ovako ništa. Mamu im
Drzava kriva a? Srdacan selam i pozz i standardne Svice.
Ne gubi vrijeme na klixu, valja ti sutra rano prat švicarske hale
Sta je sada ovo...fujjjjjjjjjjjjjj
Nije ovdje kriva vlast, ovdje kriv narod, covjek koji nema mozga, cast sa izuecima
imat će mo i mi recycling fabrike za jedno 100 godina.. deponija je super da unistim ovo malo prirode što imamo
Balkanac ostaje balkanac, fekalije, smeće, tuča itd...
mudlimani
kako smo mi samo jedan divlji, idiotski narod.... za ovakve bi ja jos cetnicima pomogo da ih nadju i kolju.
To su idioti mi ljudi bacali a ko ce drugi uraditi nego mi.... Da bi mislili malo vani sebe , BIH bi bila od zlata. Zaboli me ona stvar ako se nekome ne svidja.
Bosna i Hercegovina, jedna od novih zemalja nakon raspada Jugoslavije. Stanovnosto mijesano. Prednjace primitivni. Nacionalna klasa nebitna. Svi su seljacine i ubice.
Kakva slika takva i drzava
Iznad Tuzle zora svice...
SDP uhljupi