Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je AFERIM!!!
Bogme ova Nasa Stranka ispade na dobro, na pocetku sam bio skeptican ali malo po malo se grade i moglo bi izaci na dobro. DF koji sa druge strane izgledao dobro na pocetku ispao katastrofa. Izgleda da je bolje kad se mala stranka polako gradi sa dobrim ljudima nego oko zvucnog imena NS vs DF
Ko je DF? To postoji?
Muhamede Gracicu vrati svoje ime
jedim govna zaostali papak
@johntravolta1 trebam li aplaudirati na ovaj umni odgovor 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dino Konakovic da podnese OSTAVKU ovo je samo kap u moru njegovog nerada propusta a gdje je kriminal poljine kk bosna itd .Smjeniti ga ppd hitno nesposobno korimpirana stoka
hajde molim te Gratzu, uradi to... posebno ovo u vezi izmjene krivicnog zakona.... sada te ovako moramo moljakati- mi gradjani
To, ostro samo stom bagrom, dozivotna mora biti opcija, poduplati trenutne kazne, ajmo na poso!
Jedina normalna (za moj pojam normalnosti) stranka koja postepeno napreduje koracima kojim je to moguce. Ipak ce smjena generacija (odgojenih na populizmu komunizma i nacionalizma i kandilu vjerskog fundamentalizma) trebat decenije vremena prije no stranka poput Nase Stranke dobije mandat da vodi drzavu.
gospodine Graz, necu reci da niste u pravu, za bezbjednost gradjana odgovorna je policija, koja je uveliko procentu korumpirana, a za takvo stanje je odgovorno rukovodstvo policije od pomocnika, komandira, nacelnika, kome sara do ministra. naj odgovornije je tuzilastvo i sud. u zatvor idu oni koji ukradu par metara drva, a ovima sto ubijaju ne oduzimaju im ni vozacku dozvolu.
kako u beču onog našeg bošnju strpaše u zatvor na 45 god ili doživotno zbog sličnog saobraćajnog prekršaja od tih stotinjaka formirati radni vod prvi zadatak proboj tunela kroz prenj sa krampom i lopatom po završetku sloboda (klošarima-kurvinin sinovima) smrt fašizmu (dodik,bake,čović....)
Doktore Muhamede Graciću bolje da si ime predio u Saša Čvarčić, bio bi bolje prihvačen u LGBT populaciji zbog imena, a zbog prezimena bi se i čvarci prije vratili u masovniju prodaju i konzumiranje u Sarajevu. Kad ti god sretnem babu u sebi pomislim ovakav gospodin napravi onakog blentu, nažalost Ti si potvrdio moju sumnju 100%, drž se Koje i krmetine uz kletvu " DABOGDA TI MALI ISTI TAKAV BIO ".
@Nokian808 Ako neko nedjeli Vaše mišljenje netrebate biti vulgarni, svako ima pravo na svoje viđenje gospodine to je demokracija. Očito ste i Vi neko oficirsko, komunističko isfrustrirano stvorenje puno egoizma koje ima želju da kontroliše i nešto zabranjuje onome ko ima svoj stav, zato " JEDI KRMETINU I PRDI, A S PRIGUŠIVAČEM MANJE SMRDI ". Idite u RS i Zapadnu Hercegovinu sa tim svemirskim idejama, popustite naivne i dezorjentisane Bošnjake više.
selam primitivac.. nikad ti ko muhamed ili dennis biti neces
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
smijeniti čitav narod..jedino rješenje
Doktore Muhamede Graciću bolje da si ime predio u Saša Čvarčić, bio bi bolje prihvačen u LGBT populaciji zbog imena, a zbog prezimena bi se i čvarci prije vratili u masovniju prodaju i konzumiranje u Sarajevu. Kad ti god sretnem babu u sebi pomislim ovakav gospodin napravi onakog blentu, nažalost Ti si potvrdio moju sumnju 100%, drž se Koje i krmetine uz kletvu " DABOGDA TI MALI ISTI TAKAV BIO ".
@issue Svakako ste upravu, teška ekonomska situacija, klemptomansko familijarna vlast je tome doprinjela, ali nažalost ni u ovom izboru nema sreče i rješenja, živi bili pa vidjeli. Lično nemam nikakav interes da podržavam nazor i jedne i druge, a moji komentari su samo moj lični stav, te ih kao takve i pišem u namjeri da razmjenim mišljenje i doprinesem demokratizaciji društva, jer zaslužujemo sigurno bolje, lijep pozdrav gospodine.
Cekam ko ozeblo sunce da uhvate kockoglavog
Vidi ovog cuke😂
Oboje, ali neeeće pacovi dok mogu da kradu!
Dennise nije Sarajevo čitava BiH...bio sam razocaran kad sam vidio da vas nema na listi u mom gradu, a i mnogim drugim. Narodu u federaciji je dosta SDA i HDZa. Nadjite kvalitetne ljude i u drugim dijelovima BIH. Možete promijeniti ovo sivilo od drzave.
Pa što ti ne pokreneš organizaciju Naše stranke u svom gradu? Oni su svakako otvoreni za to. Lako je naprđivati preko interneta - uradi nešto.
Ma nemozes ti Konakovicu ni kofere nositi, smradu jedan ...