Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki put kad vidite ovoga lika trebate reci rijec PAPAK. Covjek kojeg znamo kao protivnika radnika, a Nasu stranku kao protivnika boraca, posebno sehida i poginulih boraca. Nadam se kako cemo uskoro vidjeti posljednji pozdrav za Nasu PAPAK stranku. Nemate pravo govoriti o bilo cemu jer ste grupa nemoralnih i nepostenih ljudi.
Ja sam priznati portalski provokator ! Zivjela Nigerija - Slava Nigeriji
Ja sam ovdje jedini oficijelni portalski provokator Trazim od ostalih anti-unitaristicki nastrojenih provokatora da ugase svoj racun i da se stave pod moju komandu Zrinjski
Evo se i k.rac javio idi uzimaj 10.000 za nerad i zacepi,pametniji di kad sutis,ista ste govna kao i ovi sto nas jebu 20 godina.
Pa zbog likova koji im tamo sjede poput Kojovica koji prica jedno radi drugo,kad se trebao usvojiti zakon da oni koji sjede u kantonu i parlamentu imaju manja primanja jer izadju tako oko 20.000 zamalo infarkt nije dobio jer se njegova guzica nasla na tapetu a do tada je bio zagovornik da se smanje primanja,i to je trebalo biti mizerno smanjenje 200km.O potpredsjednici ove stranke koju licno znam 20 godina ne bih polemisao a imao bih stosta da kazem nista ljepo,nisu ni dosli na vlast kako treba a nema gdje svoje nisu pozaposljavali,cilj im je da se rasire u tom smislu zivi bili pa vidjeli,oni su svoja a ne nasa stranka kao i sva ostala gamad.
dennise, šta misliš da bude "bosnnian"? :))
Sta misliš da bude serbinstan jarane moj
zer gud, jaranice moja
JOS JEDAN DOKAZ DA CU CIONISTI NAJVECI FASISTI: http://www.avaz.ba/clanak/196707/izraelski-vojnici-pucali-u-18-godisnju-palestinku-jer-nije-htjela-skinuti-nikab