Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerajte djecu u drugu sobu… referendum je bitniji
Kako je samo odvratan ovaj covjek! Ko mu dade ime "Dennis" i to sa dva 'nn' i jos 'Gratz'! Da li je on rodjen negdje u inostranstvu od oca koji se je prezivoao 'Gratz'? Da li je vrsio anketu kada je birao ime? Ili mu se ime 'Gratz' plahooo svidjelo?
Nek' s ti nama fin… bas ono zaguljen k'o po ISO standardu
@Truttan Pa, ja sam stari vlah ali vise cijenim postena Muhameda nego nekoga tamo 'Dennisa'.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne al zanimljivo je kako mediji funkcionišu u BiH, majke mi, šta je plaća vas ta njihova stranka extra, pa ih pratite i kad prnu u društvu, mislim... jbt-e ko rialitiy show ono Čudička u posjeti Sajmu šljiva u Gradačcu i odmah objava na Klixu uz faksimile, ma do jaja. Iskreno BMK i za Gratza, Čudićku, Kojovića, Mustafića, bojim se da ih ništa nisam pito', jer to vam društvance uđe u tal sa SDA za dizanje rukice za Zakon o radu, ništa o tome na klixu...ma nema profesionalizam na nivou
DenisGratc,BiH mora osigurati jednak djeciji doplatak na cijelom prostoru BiH,svakom djetetu i svakoj porodilji ista porodiljska prava tek tada ce biti uredu.Ovo do sada je cisto sranje i diskriminacija nad djecom majkama i porodicama. Ako mozes nesto orginalno uraditi uradi ako nmozes,suti.Djeci u Konjevic Polju i Vrbanjcima neka pomogne islamska zajednica do konacnog rijesenja.
Ovo je Balkan zemlja iz snova
@Mad Maxim Bode te kur.c sta ja komentarisem