Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ja veceg amatera i nebitnijeg lika od tebe nisam vidio.
E cuj ruska vojna baza bahahahha ubleho jedna NATO to nece nikad dozvoliti
joj denjse6 idi ljubi guzu Komšiću i ne rise. bolje je nekad sutiti, nego lupati gluposti. razligu nebitni liku.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
rece lik koji se zvao Muhamed i to mu bio problem
Nisi dobio stolicu koju si ocekivao i odma si pobjegao.Kao stid te.A da si dobio ostao bi bez problema.Lazovcina, to sto si napisao nista ne stoji.
Cuj rusku vojnu bazu ahahhahaha, sta ce oni jadni putin ih unazadio 70 godina u 11 mjeseci
Koja je ovo plovka(patka), ma jel ima netko.tko ce ti.povjerovat,jel ovo narucena plovka(patka)
Dosad smo gledali samo Sebijine bolesne ambicije, evo sada gledamo i Konakovićeve, po istom modelu ja pa ja. ” Bez mene ništa ”. Nedo..bani luđaci. Njih dvoje su u stanju sve u pepeo pretvorit samo da se njihovo ime spominje. Ovi do sada su bili sami sebi svrha a ovi sada dno dna neobrazovani , naduvani da su neko ,sa njima nema napred, sa mo nazad. Koji luđaci
Preletač bi kao dao spisak želja i sve blokirao pa bi imali još 4 godine Fadila i Tegeltiju i novih 100.000 ljudi manje. Jako pametno. No znamo da vama i odgovara da ostane SDA po cijenu da sve stagnira nove 4 godine. Odoše fotelje.
Šteta koju pravi osmorka će bošnjaci krvlju platiti. Ta skupina nas vodi u nestajanje BiH.
Jest da Dodik i Čović dobijaju sve , ali kod Bošnjaka nekih konačno ženu će im zvati gospodja ministarska...
ne rise bogati
A ti dobijaš siguricu na budzetu
Jarane jel tebi krivo što ti nisi ništa dobio?
U pravu si u svemu jarane svaka ti je na mjestu. Samo čitaj šta njihovi botovi baljazgaju pa će ti biti jasno koliko si u pravu
Nikšić, Konaković, Forto kako vidimo i gujiiceee su dali Čoviću i Dodiku samo da ih prime u koaliciju. Sve su im obećali, a oni im napisali program koji moraju provesti ako žele da formiraju vlast. Konaković nebi ni Dalije żalio samo da se kako dograbi ministarske funkcije. Bolestan lik, żeljan vlasti pod svaku cijenu i osvete za sve koji ne misle kao on. SDP će potonuti, uništit će ih Konaković sa svojom podlosti i servilnosti. Izdajnici države BiH i bošnjačkog naroda.
Znate šta dobija Osmorka? Profesora fizičkog kao ministra vanjskih poslova, ministra sigurnosti s otvorenom antibosanskom agendom, nastavnika za ministra odbrane koji ima kriminalni dosje, a naša javnost nesnošljivo amaterske prepirke između narcisoidnih pojedinaca ko je bolji i kapacitiraniji i slične blamaže, iz dana u dan. Horor koalicija osmaša će nanijeti trajne posljedice po državu BiH koje se neće moći više nikada popraviti, kao u slučaju SDP davanja Zakona o prebivalištu.
Forto kao Božo Ljubić,ortoped Ministar prometa i komunikacija
Svi ste vi pametni samo kad je srat.