Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako li se tek ti pokušavaš predstaviti Muhamede Graciću?
Mirsad to mu je pravo ime,i kompleksas ga u Njemackoj promjenio u DENNIS GRATZ,i to ni manje ni vise nego sa dva n Dennis
Jel to vam samo smeta sto je covjek ime promjeno? To je glavni razlog baljezganja? Veci ste vi kompleksasi od njega
Dennis qratz
Kolka ti je plata Muhamede? Na koliko se radnih mjesta širiš Muhamede? Kako ćeš proći na iborima Muhamede. Koliko imaš članova stranke sa plačenom članarinom Muhamede? Smiješ li se pojaviti na izborima Muhamede?
Hahah hudnici sta ste zapeli za njegovo ime vise.. Ako je to sve sto kod njeg kao ne valja onda je za mene dobar politicar i covjek..
DenNis GraTZ hahhaha,Muhamede crni Muhamede
Hahahaha Dennis Gratz aka Muhamed Gracic
koliko je ovaj "narod" pogubljen,govore i komentari na ovom portalu...umjesto da svi redom osude budimirov cin i moguce posljedice,neki ovdje pisu je li muhamed-muhamed ili je denis ...jad i cemer ,gade mi se pojedinci,tacno bi neke "pljunuo" da ih sretnem u lice,zbog ovakvih podanickih komentara i reakcija...i onda kljucno pitanje:kako se nadati boljem sa ovakvom gamadi ?
Dennis Gratz, pravo bosansko ime. :-D
branitelj ugrozenih...a u stvarnosti kriminalaca :) :)
Hajde da malo udahnemo. I Denis Gratz zasluzuje sansu. Jos ne znamo dok ne probamo. SDA - trebali trositi rijeci o njima- NE dolazi u obzir. Prokockala je 17 godina vlasti. SDP ima najarogantnijeg lidera u regionu. Cuj njegov tim najbolji nakon Susicevog. A mi na izdisaju. kaze mi smo dobili 17 posto glasova. Nije ni njih opravdao. Za sad prolaznu ocjenu ima Radoncic. Vidio sma vise hapsenja u zadnjih godinu dana nego prethodnih 17. I Denis Gratz samo zato sto nije nikad bio. Da vidimo sta on zna.
samo me cudi ovaj narod sto izlazi glasa na izborima, ne kontam sto cekaju u redovima i svadjaju se ko je prvi a ovamo tusiranje od politicara dobiju sad izbore i onda lagano sjede 4 godine ne razmisljaju ni ocemu, ode Bakir, Mile, i Jovo do svojih na sela i obecaju puteve i vodu a narod odmah pohrli dobio sam put i vodu, pa zato ostaje pola drzave ne izgradjeno na osnovu takvog razmisljanja, umjesto da kazu nece niko, u 2014,oj im je glavni problem put i voda sramota ali bice sramota dok god su takvi mamlazi glasaci!
Demagogija na visokom nivou!!
saro88, demagogija je predaleko, interes. Pitaj ga koliko je love došlo iz Švedske za NS ?
'ta ce ba on
hu is ju????
MIslim sta reci poslije ovakvih dogadjanja, zna se ko je Budimir i koja vrsta lopova je isti. Cudi me samo ovaj narod, da se jednom vec ne digne i ne izadje na ulice i digne revoluciju.
sreća je da svi znamo ko je Bumir( samozvani zaštitnik ubica i silovatelja),kakav je (nesposoban) i gdje mu je mjesto (u zatvoru), pa se ne moramo voditi mišljenjima ove tzv stranke