Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast Denise,,treba mafijasima dati do znanja da nisu neunistivi..
SRETAN DAN DRZAVNOSTI JEDINOJ NASOJ DOMOVINI 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Simbolican datum izabrao
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
đe ćeš prst u oko sultaniji: "Mjesecima svjedočimo nesređenom zdravstvenom sistemu u KS i jednoj općoj nesigurnosti u sferi javnog zdravstva oko koje se ništa ne poduzima. Razlog tome je što smo na ključna mjesta postavili potpuno nekompetentne i nedovoljno obrazovane kadrove", istakao je Zvizdić.
@o71. licno sam preko zvizdicevih efendicevih a i camparinih prijatelja saznao...da im najvise smeta borac protiv pravde iz redova sda a zove se osmica...ne vole ljudi reketiranja dilanja suradnje s automafijom kupovine diploma nelegalnim prisluskivanjima a i fizicke likvidacije bez sudjenja...
nek ide, išli su i bolji a stranka i dalje najača kod Bošnjaka i uvijek će biti, zakijametili zbog neke tri opštine u Sarajevu ko da je stranka izgubila 30 opština
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad kad brod tone svi su posteni a da se nije desio poraz, svi bi nastavili samo uzimati i usutili bi se! ZATO JE DINO MANGUP! Izasao covjek iz stranke kad mu je moglo biti najbolje, zato sto nije jado! Ovo ostalo su sve ziceri i Campara i Zvizdic i svi ostali, svi bi oni i dan danas uzimali da mogu! DERI IH DINO SVE!
u SDA si dobio sve idi sa semirom i čsmparom pa kreči sa nule skupa sa njima.pa se potrudi onda da dobijes ovo sto imas u SDA
Trebao si puno ranije reagovati moj ti dobri koji fakat nemas afera u ovoj stranci sto je rijetkost
što se nisi prije javio p..ko?! Nego sad mangup priletio dok su na zemlji! Noooroood znoooooo!
Odose svi gacani iz SDA-a. Niko ne moze zaustaviti ovu lavinu, koja je krenula sa vrha Bjelasnice i krece se velikom brzinom prema opcini Hadzic, pa taman joj Bakir i Seka stali na put sa svojim poltronima i ulizicama, kao sto su npr. Haris Zahiragic i drugi.
Dok je u SDA clanova poput GENJCA,DZAFEROVICA,SEBIJE,ASIMA,FIKRE i novih priglupih sa kriminogenom proslosti clanova te postavljanja na kljucna mjesta takvih radi lakse manipulacije i ostvarivanja licne iskljucivo financijske dobiti nema napredka u SDA.Smjena Bakira sa predsjednika mogla bi preokrenuti poziciju na bolje procistio bi se sljam u dobroj mjeri koji za sada godinama odlicno pliva ne samo u KS nego i u cjeloj BIH a to nije zanemarivo.
Ti si jeduni pametan i cestit i razuman covjek u SDA ako to neurade sto trazis napusti ih.
Jedini covjek u SDA koji je pametan skolovan, nadam se da ce jednog dana Denis biti prvi covjek u SDA stranci
Kad brod tone svi se miševi razbježe
Možeš komotno da ideš, svrha postojanja SDA je opstanak Sebije Izetbegović.
Kad se vratio Denis iz Njemacke 1999god., nakon rata dobra mu je bila SDA. Ratni dezerter došao i odmah posao na arhitektonskom fakultetu, politicka karijera u usponu...na drzavnim jaslama 23 godine i sad kad brod tone pacovi bježe. Ko god je bio ikad u SDA ne treba glasati za njega. Sve ista vanaGo samo mjenjaju dresove.
Osramotiće tebe Bakirova šerijetska milicija Osmica,Samir Rizvo,Bezdrob, Enes Obralija i Kalimero
Kad Titanik tone valja bjezati na vrijeme ....
Svi ste vi odgovorni, neko manje, neko više.
Maferi se sada izvinjavajte idioti jedni