Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdić nas je uvjeravao da ćemo još 2017. godine sigurno imati kandidatski status, pa im je trebalo godinu dana da odgovore na upitnik, a od kandidatskog statusanema ništa do naredne godine.
Obmane i brutalne laži koje nam serviraju pojedinici iz vrha SDA više se ne mogu progutati.
Poslije izbora ti ces mene molit da mi na dnevnicu cijepas drva *ebote
Ma sta ti je!
Kome ovaj čita bajke ?
Ovi nasi retardi u vlasti isto kao losi dzaci pa im milo i kad na popravni odu
Najgori predsjedavajući vijeca ministara u povijesti.
yebu vas ko budale...valja oprati novac
Zvizdic najgori premijer VM. Nista uradio nije a samo gluposti prica. On da ima obraza bi se povukao al povuci ce se i on i SDA mu nakon izbora
Ih, da hoće biti sve pozitivno, da vas upregnu u Evropske zakone, pa, da foteljaši struzu fotelje radom i doprinosom drzavi...
Zvizdicu se u pogledu vidi zlo i licemjerje ... On nista uradio nije, osim sto se dobro naputovao, najeo i napio na racun drzave! A zena mu po Ferhadiji usred radnog dana sa L.Vuiton torbicama setka. To i nije neki problem, ima se moze se. Ali je problem sto bi tada trebala biti u Pokopu na radnom mjestu, na racun kojeg prima pozamasnu placu.
UBLEHE DVIJE
samo jos jedna laz u nizu koju je izgovorio orangutan Pizdic
Jestel vi na vlasti svjesni da nas nije briga o izvještaju ..nemamo sta jest ...