Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzgaja i Dodik svoje Komšiće.
@zgembou Živ i zdrav nam bio Denise. Na sledećim izborima bićeš izabran za podpredsednika, umjesto onog kipa sa uskršnjeg ostrva.
@zgembou Kad može Komšić može i Denis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad moze spomenka golic i lejla resic sto nemozo i ovaj penis
Ja mu mogu samo cestitati! Ako Bosnjaci mogu izabrati svojim glasovima svog zlatnog liljana “hrvata“, zasto nemoze nsrs izabrati denisa sulica. On je kao pripadnik snsd-a legitimni bosnjak, u cemu je problem.
Što ga je mama lijepog oprasila.
Samo udri Dodoooo.....kad Bake nezna...
Al baš je čudno to što ovi polutani svi redom fenotipom i genotipom nalikuju na vlahadiju, možda je krmetina napravila da imaju ovakve degenerisane face, ili je nešto drugo, ko zna..
@SvetiVasilisSPC da nisi ti onaj mali iz mostara sto nije preso preko starog mosta I moze prepoznat "muslimana" po crtama lica… sad mozes I "polutana" …. napredovo si.. jesil kad preko mosta preso.. mescini to ce ti bit puno teze
Ovo je SDA u hvala od dodika sto su mu dali apsolutnu vlast u Domu naroda
Bakir dao Dom naroda za mjesto potpredsjednika NSRS i opet ga Dodik prevario...toliko o intelektualnoj ogranicenosti prvog u Bošnjaka...
Predstavljace zrtve Srebrenice isto kao i komsic zrtve Grabovice, Uzdola itd itd.
Klanja 7 vakat namaza da nadoknadi
Ovo je cigan Nije on nikakav Bošnjak
@Diplomatic301,Jesi lud jačaju ultra desni AfD pa da završiš u dimnjaku🙉
Znas ti fatihu mali😂
Kopile
Evo ovako izgleda neko ko bi dao guzice za poziciju i pare a obraz ko je+++
Sada i Bošnjaci imaju svoga Sejdu.
Nema čega nema