Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada mi Muslimani jer 90% ne konta sta su Bosnjaci, izgubimo drzavu i budemo Paleatina radi Sebije u zdravstvu radi Osmice u obavjestajnim organima radi Bisere u diplomatiji radi Adnana Terzica u autocestama, Asima u javnim nabavkama... Radi Bakira na celu... Ko ce nam ovaj put bit kriv? Prosli put je Tito bio Jocker! Ko ce sada biti? Problem je u nama, mi treba da priznamo da smo povrsni pogani i dobro spremi na lopovluk!
Izgubit cemo je baš radi takvih fgr kretena poput tebe
Mrs pseto SDAovsko
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Kralju ili imas diplomu ili nemas, ?
ima zenu turbo folk pjevaljku koja je hapsena zbog dilanja teskih droga...a sada je uhljebljena u bh posti...
ZA OVOG GORE POSRBLJENOG ILI POHRVACENOG VLASINU IZ PRVOG NAVODNOG "TOP KOMENTARA" KOJEG SU SCHIMICCHI POSTAVILI, GREBEM TI MATER KVISLING PETOKOLONASKU POSRBLJENU/POHRVACENU!
Prcić je u kratkoj poruci rekao da Fahrudin Radončić ruši Američki univerzitet. "Sin Fahrudina Radončića je bio upisan ovdje. I platio je Fahrudin Radončić 12 hiljada KM školarinu. I drugi političari iz RS-a... Ali, mi smo sada meta. Nije bio problem kada je sin od Šekija Radončića završio 4 godine studija i magistarski studij, koji je uredno platio."
SDA bagra ali im se blizi kraj AMIN
Je..m vam pleme svima.
Ljigavac!
ovo je pritisak na sve vas kriminalce iz SDA majku vam kriminalnu, pocinjete padati jedan po jedan, rekao sam kada Memic bude blizu da se otkrije, pasce pola drzave jer ste svi umjesani i sve druge stvari ce padati. tako isto i u RS-u sa Dragicevicem. Pocelo je , a kada pocne svi ceete jedan za drugim. Kraj vam je blizu smecari,
Sve sto radi Gordana Tadic je u interesu Dodika i rusitelja BiH. Nikada se vise nesmije dozvolit greska da takva osoba zasjedne u tako vaznu funkciju.
Akcija koju gura HDZ pod obećanjem Konjakovića koji treba da mu isporuči izborni zakon kako bi se skidale glave određenim ljudima kao Osmanagiću i kako bi se uništila SDA a posljedično davanjem izbornog zakona Čoviću stvario treći entitet i urušila država. Konjaković je trojanski konj kako mu samo dado prezime kaže.
A što HDZ ni SNSD ne pominju Asima, Sebiju, respiratore, slučaj Memić itd. Da nisu možda loše informisani ili vrana vrani oči ne vadi. HDZ i SNSD nikada neće uništiti SDA niti mogu, to može samo bošnjačko biračko tijelo.
Poenta i jeste, čini mi se, da nisu ništa našli. Oni su valjda tražili diplomu
Vidi mu face "poštene"
Cuj pritisak kako bi ponistio diplomu ? Daj na uvid kako i kad je polagao ispit svaki i godine , imaju svjedoci drugi studenti i profesori kad je i da li je isao na predavanja i kad i kako je polagao ispite . Nema pritiska nego dokazi da je uredno zavrsio fakultet . Ne moze se od have samo diplomirati .
Cuj Americki univerzitet hahahahaha
Dobro si rekao. I treba je ponistiti. Samo ne znam cemu se cudis.
SAMO PREZIME GOVORI O KAKVOJ OSOBI SE RADI. TI SE GURAO DA BUDEŠ NEŠTO,ETO TI SAD,PA BUDI TO ŠTO JESI-KRIMINALAC U SLUŽBI POLITIKE.
Oleg Cavka jos uvijek nije uhapsen zamisli to
PatriotaTheShadow --Ljudino, nemoj da gledaamo tudje dvoriste kad je nase do vrata u govnima? Spomeni Rudnike mrkog uglja, GiKIL,Željezaru Zenica,HAK TZ,a onda MILION DRUGIH MANJIH FIRMI? Jesi li cuo za dugove RUDNIKA ,porez i za zdravstvo? TI SI SDA BOTTT !