Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi baš ko da se trude da pobijedi kandidat sda
Ovaj preso iz DF u SDP i sad ocekuje podrsku DF , koji debilizam od SDP da predlozi ovog levata
Pa nikada vam nije u Centru vise kvalitetnijih projekata i za gradjane znacianih uradjeno nego za vrijeme Ajnadzica, tako da nemojte biti slijepi pored ociju i pocnite gledati djela a ne samo partijsku pripadnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa da li ste normalni?!? Vi u SDP baš kao da želite da izgubite namjerno.
@majklfinli nemaju oni koga da ponude...propala stranka iako u narodu jos tinja nada u njih
Mislim da najviše šanse imaju SDP i Naša Stranka da dobiju u Centru. Ali ako ponude normalne ljude. Evo npr prijedloga: Srđan Mandić (NS) ili Igor Stojanović (SDP)...Forto bi glat uzeo.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pored ovakvih mladih kadrova ovaj sdp niko ozbiljno shvatati neće. Nek neko obrise bale ovom malom i pokaže mu pravac do fakulteta da šta završi od škole.
Denise Challengeru znam da bi mama Elvira bila ponosna na svog malog derpe gay djecaka kada bi ga mogla ugurati na mjesto nacelnika ali sreco to je za tebe kvantna fizika.Bolje na vrijeme odustani jer poraz koji ti slijedi-MNOGO CE BOLJETI
Jao kandidata, pa SDPovci gdje vam je pamet
Nemate vi svi zajedno jaceg imena u centru od imena sadasnjeg nacelnika.To boli,znam ali boljece i naredne 4 godine.Samo nas gledajte.Poy
Ma sanse nema teoretske taman da je u koaliciji sa svim partijama i strankama koje djeluju na prostoru Opcine Centar,a da je na drugoj strani SDA i kandidat poput trenutnog nacelnika!Nemas Denise ono sto ti za ovakvu poziciju prijeko treba a to su prije svega m.u.d..a da dotaknes tamo gdje su mnogi stavili kocnice i vruc krompir!
Oplakah!Ovo neki vic?!
Denis Challenger prvo mora da zavrsi neke kvalitetne skole,stekne jako visoko obrazovanje,akademsko zvanje,da ima mnogo godina iskustva i prakse,da bude jako vrijedan,odan,predan lider svom narodu pa tek onda da POMISLI da se kandiduje za mjesto i poziciju nacelnika jedne opcine.Da li on uopste shvata tezinu i odgovornost takve funkcije?!Jos su mi lude ove koalicije koje ce stati iza njega,pa hudnici zar stvarno zelite da vam on narod vodi,politiku kroji i bude na celu jedne lokalne zajednice?!
Dobar protukandidat Ajnadzicu da obnovi mandat.Kakav Chelenger nezna gdje je supalj...Imao priliku slusati doticnog
On da bude nacelnik nekome.Pa krenite od opcinske administracije gdje je 80 posto uposlenih starije od njega i on da naredi nekome i daje zadatke,da kordinira i da pravi planove.Ha Ha Ha.Je li stvarno ovo Ha Ha Ha.Denise sine sjedi i uci pa se vidimo za nekih 15 tak godina
744 glasa protiv 8048 glasova sa zadnjih izbora!Pa ne znam bas moj Denise.Ti si davno ispricana prica kada si svom narodu leda okrenuo,uzeo im ili citaj bolje,oteo im silan novac za zelenu fasadu,obmanuo javnost i na kraju nisi dao nikakav konkretan odgovor niti si istinu u javnosti rekao!Pri tome si los covjek,svadalica velika i neko ko se uopste ne razumije u politiku,zakone,administraciju,nemas iskustva niti prakse.Nula bodova.
Preletac iz nase stranke u demokratsku frontu na kraju kandidat SDP-u Ha Ha Ha!Jakog li ste lika nasli!
Sada očekujem da se oglaso SDA i kaže kako će oni sa SBB zajedno predložiti kandidata Sabahudina Voyager-a. ?
Hahahah cuj denis "izazov"
Samo cu kazati 744 glasa na proslim izborima!Sad ima i manje sigurno!Kad odgovori na pitanje gdje su novci,nasi novci od gradana,od pokusaja zelene fasade,onda ce mozda imati i 745 glas
Ma da se svi ujedinite i Nasa stranka i Narod i pravda i SDP i Nezavisni blok i Demokratska fronta za dzaba vam je lik i djelo Denisa Challengera!Iza svega toga stoji vam ime Nedzad Ajnadzic koji iza sebe ima rezultate,konkretno uraden posao,silne projekte i pozitivno djelovanje na podrucju Opcine Centar!Vi imate samo suplje price,pobjegulje iz stranaka i partija,preletace,hrpu lazi i zavaravanja naroda!TO VAM OPROSTITI NECEMO!