Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glavu daj, al ne daj domovinu becirevicu...jest taj beograd neki
Ne tornjaj srm.radu jedan, tebi da je stalo do BiH usprotivio bi se usvajanju budzeta koji je paralizovao drzavu, usprotivio bi se svom sefu sto je kao ministar vanjskih poslova drzave BiH u prvu zvanicnu posjetu otisao u RS kod dodika, zao ti stolice pa sad lupas ko maksim po diviziji, tebi je do Bih stalo ko za lanjskim snijegom, imao si ti prilike dokazati da nisi antibosanac, kod budzeta i posjete tvog sefa Rs, cime je on a i vi priznali nezavisnost RS, ti, lagumdzija,radoncic, dobijate instrukcije iz sanu iz beograda za sve sto radite, vi ste sanu igraci i radite na rusenju drzave BiH, vi ste priznali nezavisnost RS, ali narod nije prihvatio i dzaba vam sto vi pokusavate da RS napravite drzavom, nece te moci denise-penise, ni ti ni lagumdzija ni radoncic, narod ne da ni kkomad BiH.
odbijena zalba desnice radivojevica.: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/105982-Odbacena-zalba-Desnice-Radivojevica.html
I naravno da je ovaj cio cirkus za smjenu Becirevica PO DIREKTIVI GENOCIDNOG I FASISTICKOG BEOGRADA BARBARIJE GENOCIDASA I U-BICA !!! i CRNA SDA PA KAKO STE MOGLI UZ AGRESORE SRBE GENOCIDASE GLASATI PROTIV BOSNJAKA , S T O K O !!! S T O K O !!!
Znas Denise da redovno pisem da si jedan od RIJETKIH POLITICARA U STRANKi SDP - a kojeg NEIZMJERNO I ISKRENO POSTIVAM ! I DA SU SDA PAMETNI POKAZALI BI DA PRIDRZAVAJU JEDNOG OD RIJETKIH BOSANSKIH POLITICARA NA VLASTI KOJI STITI INTERES DRZAVE I BOSNJAKA KO NARODA KOJEG SU SRBI GENOCIDASI POKUSALI ISKORJENITI I UB-ITI DO ZADNJEGA DA SU MOGLI ! S V I KOJI SU LICNO PROTIV DENISA BECIROVICA SU PROTIV DRZAVE RBIH-e i BOSNJAKA ! I TACKA ! Imas moju podrsku Denise ! Izdajnicima DRZAVE RBIH-e i Bosnjacima kojima SVOJE politicke fotelje na VLASTI koriste JEDINO ZA IZDAJU I PLJACKU RBIH-e i Bosnjaka STOP ZA SVA VREMENA ! SDA , DRZAVA je IZNAD POLITICKIH STRANAKA I LICNIH INTERESA ! Dok srbi genocidasi podrzavaju svakog ko je na vlasti VI Bosnjaci UDARATE JEDNI PO DRUGIMA ! S T O K O JEDNA ! Uskoro su IZBORI pa ce te svi platiti KAKO STE I ZASLUZILI ! Ako JE LAGUMDZIJA TOLIKO SLIJEP NE ZNACI DA I SDA TREBA BITI KO ON I IZDAJNIK ! Koja SRAMOTA Bosnjaci !
Sto se tice ovog zadnjeg paragrafa u ovoj vijesti, ako ti i ostali iz SDP-a nesto znate da se sprema od strane srbije i ostalih njehih trabanata u bih onda recite to ovtoreno narodu da se pripremimo na pa sto to in ne reci RAT,a ne ko \'92 nece biti rata
Da Da, stigo je direktno iz Sanu od Dobrice Cosica. Koji je opet dobio direktno naredjenje od Putina, preko KGB-a normalno.
Becirovicu nebitan si lik,a drzavnik si smijurija obicna.uvijek cu prije povjerovati Sarajlicu s kojim je moj otac na liniji bio nego tebi koji nikad puske u ruku nisi uzeo
tuzlanski vidi sta je ono sebi umislilo
P e n i s Rumenko Bećirević je stvarno i d i o t, jer ovo može pasti na um samo i d i o t u.
Jest taman iz Beograda... a tvoj jaran Lagumdzija se nije mogao naljubit i nagrlit Dacica prije par dana u Sarajevu. Pusti te predizborne ublehe i uhvati se posla. Pravi od stranke Evropsku stranku, od drzave Evropsku drzavu.
Ova FTV je stvarno bljak od Tv, čak je i RTS prenijela vijest da je SDA u koaliciji sa SDS-om i SNSD-om podržali smijenu Bećirevića a ovi pakšuci sa FTV ni riječi samo da nije zasad uspijela smijena. E moj Avdo Avdiću pakšučiću mali trebo ti je Bahtic otkinuti njušku jal da onaj međed prođe kropz tebe.
siptari smrde na kilometre
bećirević bi bio jedan običan invalid na minimalcu da mu nije politike. tj. on već jeste invalid
Zna se ko je u koaliciji sa ŠĆEPOM Miškovicevim jaranom .Zato ne dipr nego tu politiku prodajite po selima ljudima koji ne čitaju štampu i ne prate vijesti.
moze da proguta ove provincijske paeanoidne bljuvotine
iz beograda nego i iz moskve a i u pekingu samo pricaju o denisu socijaldemokrati rumenom ko fes