Komentari (501)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Rumenige udario u multikulturu
Vidi ovog ko prvacic u skoli, on vodi pozitivnu kampanju? Koga boli kuuurac za kampanju, sta nudis, koliko ces tenkova da kupis za ARBIH, a koliko helikoptera, to je bitno, a sto se tice kampanje, koga boli kuuurac za nju?
a dovoljno o SDP, muslimanomrziteljima: https://www.facebook.com/mimologija/videos/2102662043356515/UzpfSTEwMDAwMDMxNTQ0NjY1OToyMTMyODIzNDgzNDA0ODEy/ http://saff.ba/skandalozno-asistent-na-fakultetu-politickih-nauka-i-istaknuti-clan-sdp-a-otvoreno-vrijedja-muslimane/ http://saff.ba/zabrinjavajuci-govor-mrznje-predsjednika-sdp-a-kiseljak-ime-mu-zaim-a-psuje-majku-muslimanima/
Udružimo snage i glasajmo za Mirsada svi koji želimo promjene.. Ako pobjedi Denis ili Džaferović, nažalost, nemam više šta tražiti u ovoj državi. Svakako sa IT diplomom i programerskim znanjem neće se biti teško snaći 'tamo negdje'. Al' to je posljednja stvar koju bih poželio, zato što volim BiH. Nadam se da ćete se svi probuditi i vidjeti kakvog kandidata imamo.. Mirsad Hadžikadić do pobjede!
Apsolutno se slažem, i imam posao i dobro živim ali s ovom dosadašnjom politikom se više ne može.. najgore je što ovi kojima je najlošije vide SDA i njima slične stranke kao neki SPAS ili još bolje ZAŠTITU XD i tako već 26 godina tonemo i tonemo u naredni rat...
U prevodu jedini sam ja na drzavnom budzetu od zavrsetka rata, jedini ja nikad nista konkrettno nisam uradio i niti imam plan a ni znanja da nesto uradim, jer ja sam opozicija ciji je zadatak samo palamudit, jedino ja necu nista uraditi ni poslije izbora, jer cu ponovo dobit mjesto u nekom od domova kao opozicija i nastaviti zivjeti na racun drzave
Rumenko: Ja, ja, ja, ja, ja, ja.... A za ljude koji ga podržavaju jedno pitanje: da li je ikada nešto konkretno rekao da će uraditi ili je sve samo demagogija.
denise što nisi vojni rok služio???? sramoto za sve one momke koji su branili državu, ni u ratu nisi bio uz državu nećeš ni u miru
uhljeb denis nema ni kampanju a kamoli poštenu i čistu, on nema ni plan ni program, žalosno je to što lažete narod, taj uhljeb je za svile i kadife jer je tako naučio čitav život, denise poklopi se
SDP jeste najorganizovanija stranka u BIH.Ne odlicna,ima svoje mane ,ali su jedini blizu da budu ljevicari.Ljevica je jedina strana racionalnog,logicnog razmisljanja za bolju BIH. Denis je covjek koji je lav u tijelu janjeta,i ne zaboravite zlo je najglasnije.Denis je miran,tih,povucen,ponizan dok ne diras u suverenitet BIH
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Drugi kandidati pola familije zaposle na državne jasle a HADŽIKADIĆ – eva kao njegova kćerka naprimjer, dobije grant i pokloni ga za liječenje oboljelih od tumora u BiH. https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
da li je pošteno i čisto, doktore, sebe izdizati bacanjem ljage na druge?
Denise, sam u Predsjednišvu ništa ne vrijediš. Znaš to dobro. Ti Komšić, to je već velika dobit u borbi protiv fašista i kriminalaca!
Ja bih votao Hadzikadic, medjutim tip se ne izjasnjava o izdvajanju Armije RBIH iz OSBIH, agresivnom naoruzanju Bosnjana, vojnom roku za muskarce i zene, kao i potpunoj profesionalizaciji ARBIH?
izjasnjava se da zivis od svog rada da imas obrazovanu naciju..
NIJE BITNO HOCES LI VODITI CISTU KAMPANJU, BITNO JE DA SE ZNA KOLIKO SI "TI" TENKOVA ZA ARBIH KUPIO KAD SI BIO U UHLJEB STATUSU? ISTO PITANJE I ZA FAHRU I DJAFEROVICA. A STO SE TICE DOKTORA PROFESORA, ZA NJEGA PITANJE, A KOLIKO CE "ON" KUPITI TENKOVA ZA ARBIH AKO UDJE U PREDSJEDNISTVO BIH?
SDP je definitivno najorganizovanija stranka u BiH, drugi mogu da prepisuju i uce od njih kako se vodi kampanja, zbog toga ce SDP i DENIS BECIROVIC imati uspjeha i pobijediti na izborima..