Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije HDZ 1990, možda sad dobijemo i HDZ-A, HDZ-B i HDZ-C? Ne zovu džaba HDZ "brojke i slova"
Kranija je Zona 1! Sve ostalo nas ne zanima, mi će mo da se pdvpjimo fino od ostalih kriminalaca i muljaca kojih je BiH "bogata"
@ZapadnaBosnaNeovisna "Kranija" je svima Zona 1, ako misliš na okrugli dio lubanje u kojoj je smješten mozak?
Denisa Bećirovića za Bošnjačkog člana predsjedništva 2018
Samo da sunarodnicima skrenem pažnju na to da vidim veliku sličnost u onome što traži HDZ i onome što je Izrael Palestincima napravio u njihovoj avliji...
SUD ZA LJUDSKA PRAVA NIGDJE NE SPOMINJE KATOLIKE, BAS NAPROTIV, CJELOKUPNA PRESUDA SE ODNOSI NA POTLACENU GRUPU IZ REDA "OSTALI", KOJI SE NE MPGU KANDIDIRATI I BITI BIRANI U PREDSJEDNISTVU BIH, JER SU IM MANJINE 1995 GODINE UZ POMOC ZLOCINACA MILOSEVICA I TUDJMANA UKINULI CETVRTOG CLANA PREDSJEDNISTVA BIH, ZA KOGA SU SE "OSTALI" NE SAMO MOGLI KANDIDIRATI, NEGO I GLASATI!
Otkud se samo ta presuda pretvori u katolicko pitanje, kad ne samo da ih ta presuda u opce ne spominje, kad svi znamo da su katolici itekako povlasteni u BiH, manjina sa najvecim povlastenjima na svijetu. Ne placaju ni 10% poreza, a trose direktno barem trecinu budzeta, nakon svakih izbora, biraju kao administrativne uhljebe, oko cetvrtine cjelokupne katolicke populacije u BiH?
dostavi prijedlog izmjena Ustava BiH s ciljem implementacije presuda Evropskog suda za ljudska prava. --------------------------------------------- Evo prijedloga koji ce efektno ispuniti zahtjeve suda Vijeca Europe za ljudska prava. VRATITE CETVRTOG CLANA PREDSJEDNISTVA BIH IZ REDA "OSTALI" KOJEG SU IM MANJINE UKINULE/UKRALE U DAYTONU I RIJESILI STE PROBLEM!
ZBOG TOGA I JESTE REAGOVAO SUD VIJECA EUROPE ZA LJUDSKA PRAVA, JER SU MANJINE (KATOLICKA I VLASKA) PREKO SVOJIH ZLOCINACKIH CACA, MILOSEVICA I TUDJMANA, UKINULI NARODIMA BIH IZ REDA "OSTALI" KOJI TAKODJER MORAJU BITI RAVNOPRAVNI SA OSTALIMA, CETVRTOG CLANA PREDSJEDNISTVA BIH, KOJI JE UPRAVO PREDSTAVLJAO NJIH, "OSTALE", PA ONDA SU ONI BILI PRISILJENI GLASATI ZA KOMSICA.
NARAVNO, CILJ UKIDANJA ISTOG JE BIO DA SE BOSNJACI MOGU PREGLASAVATI U PREDSJEDNISTVU BIH OD STRANE GRAZ-KARADJORDJEVO MANJINA !
pravi covjek, vrijedan podrske
sta ove ublehe glume?
Denise, ti samo jedno još moraš da shvatiš, SDP je davno prodao internacionalu i ljevicu za ugodan život plaćenih, salonskih opozicionara .. nema u njima mrve onoga što je potrebno da se zbace fašisti sa vlasti .. koji su prilično zaye__bana, bogata i brojna mraka ..
internacionalnu ljevicu? ko su ti majket? drugo ime za globaliste?
@<!-- eto ga sad, pa onda možemo govoriti i o klerofašizmu kao globalnom pokretu ..
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
100 % čovjek u pravu !
Denis Bećirović kad se javi obavezno ode u kontru njegovim zahtjevima, svaki put. Sutorina, Policija RS, Izbori, Bosanski jezik u RS, razne tužbe, revizije i ostale zahebancije...znači ja od kada prelistam ovaj klix ovo momče još nije ubolo. Ali ne odustaje, smiješan je kad se ovako propinje na zadnje nogice, kao on će nešto :)
Denis Becirevic ako ne preuzme SDP trebao bi osnovati stranku. Vjerujem sa radom kao do sada da bi za kratko vrijeme pomeo sve ljevicarske stranke.
to bi covic uvodio aparthejd ovdje
ovi bibanovci su se previše osilili, sve dok Bosna ne postane nacionalna država Bošnjaka i dok ponovo ne budu svi građani nosili fes, mira u bosni neće biti!
@ritmututukizabaohao Zašto? Pa lik je u pravu. Ako izuzmemo ove gluposti sa fesom, jer odavno ga muslimani u BiH ne nose, ovo sve ostalo stoji. Bošnjacima treba nacionalna država jer na nju imaju pravo. Granice bi naravno morali da odrede u dogovoru sa Srbima ili da nekim čudom protjeraju Srbe iz BiH pa da sami povlače gdje im odgovara. Ovo zajedništvo na silu nas sve unazađuje, zatupljuje, blokira, nervira a svi znamo da od toga nema ništa.
nije mi jasno zasto Bosnjaci nemaju pandan HNS Saboru , pa da se ex reis Ceric ili Cengic ili Latic nego od tih dopisuje sa Bozom Ljubicem , nego ovako direktno neki tamo sabor se dopisuje sa Vladom ?
Pričaj ti Bečireviću a pričaš svašta pa i o domu naroda dok Sebija ne zajaše na ćelo države ! A onda će što ti kažeš Sebija rastjerat doma naroda ko bugarsku skupštinu i zavest diktaturu ! Ko u KCUS koje je raspišala u 16 pa ćete kurko više jest u resotoranu parlamneta neg pauza pa metreze ili pice u klupi ili nešto poneseš od kuće u šerpi ko Sebijini pacijenti !
A jel zona c cirilicna ili latinicna?? Sta cemo sa ostalima?? Fasizmu nikad kraja cccccv