Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO KOLIKO LAŽNI ĐENERAL PETE KOLONE MISLI O STANOVNICIMA OPŠTINE CENTAR! HAJMO BOTOVI 205.SOBNE BRIGADE,I ODBRANU NA VAŠ SUPOZITORIJSKI NAČINA! ☝️🤣
šta ce nije znao vojsku u ratu vodit kako će ove svoje botove
Odlično pa se ovom projektu posvetila pažnja konačno i što njegova realizacija teče intenzivnije
Jedva čekaaam da vidim kako će to sve izgledatiii, konačno da se i ovaj projekat stavi u prvi plan
odlicno da se tako aktivno radi na ovom.jako bitnom.projektu za ovaj grad
Jako bitan projekat za stanovnistvo Ciglana. Krenuli ste sa realizacijom da to bude zavrseno u roku i da se olaksa gradjanima svakodnevno kretanje.
odlicna vijest za stnovnike ovog naselja, dobro je vidjeti da ce radovi tako brzo biti zavrseni
jako bitan projekat i drago mi je da je krenula realizacija price koja je aktivna godinama a ebo doslo je vrijeme da se i ispuni.
Odlično da radovi napreduju,brza modernizacija lifta je pozeljna zbog velikog broja stanara koji ga koriste.
Iskreno se nadam da ce Ciglane uskoro dobiti novi kosi lift kojim ce se stanovnicima olaksati kretanje.
Vjerujem da je u ovaj projekat ulozeno dosta sredstava, ali svakako da ce i vrijediti toga. Ljudima koji zive u naselju ciglane je potreban, dolazi zima pa se iskreno nadam da ce sto prije proraditi.
Posebno za starije sugradjane ovo je radosna vijest,a realizacija projekta ima veliki znacaj i za sve druge stanovnike koji ga svakodnevno koriste.
Napokon da su se pojedini sjetili i ovo uzeli u svoje ruke, bravo. Nadam se da ce nas obradovati i da ce zaista lift do kraja godine proraditi.
Ovo je prava stvar, odlicno. Ovo je nesto sto ce mnogo koristiti stanovnicima ciglana.
Pozurite sa novim liftom..stanovnici ciglana ga zeljno iscekuju jer nam je zaista potreban i svaka cast za one koji su pokrenuli sve ovo.
Ide brzo ovaj projekat.. taman do zime ce biti pusten novi lift u pogon, odlicno.
Svaka cast Opstini koja preduzela sve potrebne aktivnosti i jedina uspjela da rijesi najveci problem naselja.