Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok jedni vise u scc drugi vise pred predsjednistvom. Imate jednom pravo da pogadjate gdje ima vise ljudi...
VISE TRANSPORENAT NEGO DEMOSTRANAT izgleda nestalo i 25KM-a....
Ko su slijedeći protestanti ?1300 vojnih penzionera koji su ostali bez penzija. Demobilisani borci bez posla sa cinovima u rukama?
Džaba protestujete, boli njih k**** za vas....SCC se otvorio, pun ko brod...
Eto sanse Bakiru da u Zaru zaposli Bojana, Denyja njegovu djevojku, Faruka, Mirsada, Vedrana, Mensuru ne treba posao ima kafic i Motel i protesta nece biti
Pa gdje ste vi prdonciceva gamadi, dugo vas nije bilo,,,,gdje vam je kapetan Dragan upsss Ibrahimovic????????
Zbog kršenja pravila i uslova korištenja komentara na portalu Klix.ba Vaš korisnički nalog je suspendovan trajno klix...*** vam onu majku svima...cuj blokirali me papci # tikvan !!!!!
demonstranti oprašite me
ipak je otvaranje najnovijeg šoping centra,medijski potisnulo u drugi plan saraystanske prosvjede.
Zbog kršenja pravila i uslova korištenja komentara na portalu Klix.ba Vaš korisnički nalog je suspendovan trajno klix...*** vam onu majku svima...cuj blokirali me papci # tikvan !!!!!
opet ga admine,pokazi mu ko je gazda ahihihi.
TREBA UGASIT OVAJ KLIX..... STOKA JEDNA !!!!!