Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ako se nastavi ja mislim da bi nasa drzava mogla imati zarade od turizma jer turisti mogu posjecivati ovu zemlju da gledaju ljude gladne kako strajkuju svaki dan.
svaka vam cast narode, vrijedni ste divljenja
glupostima nigdje kraja nema...
hahahahah prdonciceva gamad...
A kome ti pripadas????
normalnim gradjanima, koji se ismijavaju ovoj prdoncicevoj gamadi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
meni više liči na tor.....al eto :)
Hajmo igrajte se razlaza, nema vishe kamera da vas snima, sto znaci necete biti na TV-u. Dolazite samo radi kamera ,provaljeni ste.
Kad dodje na naplatu kredit MMFa, nece nam vise trebati ni demonstranti ni huligani, ministri i uposleni u ministarstivma ce sami zapaliti zgrade u kojima rade, da nebi morali raditi dzaba