Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovorom zakljucili da nista nisu dogovorili...
Zeljko jadu, prodao si se za milion koji se uvalio za predizbornu kampanju.
Ja nisam voliko minusa dobio za godinu ko ti za dan... i jos forsiras suplju i dalje
Samo neka su se otkrili. Da ne glumimo vise moraliste i finocu. Citavo vrijeme su igrali za SDA tako da je sve jasno. E moj Komsicu!
Svakako ići u patriotski blok,samo dati do znanja nacionalistima-patriotama da ne trguju sa fašistima....
Puno se nadam da DF neće u koaliciju sa fašistima i največim tlačiteljima Bošnjaka u istoriji Bosne!
Gusinjca ce hercika strefit' od neizvjesnosti...nigdje ga nema
E gdje ste sada vi što ste glasali za Komšića? Mogli ste i za Dzaferovića, ne biste se zamjerili Hrvatima bez potrebe. A Komšić osim zlatnog ljiljana u ratu, kao političar nije uradio nikad ništa. Ne učestvuje u radu parlamenta, ne predlaže, nema ga nigdje. Apsolutno ništa osim praznih populističkih fraza. E moji Bošnjaci, nikad od vas naroda koji koristi mozak.
Na sledećim izborima mu ni tetka neće glasai za njega... Crkni vaško ako opet izdaš.
RIP bh blok
To Komsicu,tako rade patriote BIH....
Vrati dugove Sejdo prodaj clanstvo a obraz si davno prodao
Gusinjski divljak na aparatima...hercika ce ga strefit
ZELJKO, KRAJNJE SI CUDAN LIK????
Izbirikali se i ovi firauni, šatro neizvjesno nebil' Bakir 200 kerma potegao iz šlajpeka. Sad će i Željun postati legitiman, u koalciji sa HDZ. Može i svečano otvoriti pelješki most. A može se i baciti sa njega.
Čuj radno tijelo? A mart mjesec. A izbori bili u oktobru? Pa dobro, ko žurio - vrat slomio. Plate i onako liježu redovno.
Sve je to u redu,samo ste nam to trebali reći prije izbora!Da ne trošimo glasove na vas nego da odmah glasamo za SDA! A tu šuplju priču o patriotskom bloku "druže" ostavi za sijela!
Znaci istina je da se bh blok i u kantonu Sarajevo raspada
E cuj termina, trasirala put za nesto nesto. Na kraju opet svi hoce mjesto u vlasti. Sve to je jednako NOVAC!
ne može se sjediti na dvije stolicem ali to sad više nije bitno. pošto bh blok nije nikad ni postojao a pošto je dokazao da očito i ne postoji ni u organizacionom ni u akcionom smislu, neka svaka navodna članica čini slobodno i samostalno po svojoj volji, a bosanci će svoje već reći, nažalost opet ne na osnovu ocjene ko je više dobra učinio, nego ko je manje dodatnog zla napravio.