Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....Zahtjev za privremenu mjeru obustave od primjene dijela ove Uredbe koji se tiče rada Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije..... Iz ovog se vidi da im je cilj ovladati pojedinim javnim preduzecima... LAZNI BORCI ZA PRAVDU FUUUUJ
Baš su smiješni ovi iz DF-a oni bi da privatizuju pojedina ministarstva i postave iskuljučivo svoje ili SDP-e ljude na ključne poziciji u privredi. Ta skupina agresivnih ateista i kvazi građana željna vlasti je imala priliku u protekle 4 godine i vidjeli smo na šta je to ličilo posebno u firmama u kojima je SDP imao ključne pozicije. Nije vrijeme da potrošimo još 4 godine na neke frustrirane tipove, a takvih je najviše u DF-u pa i sam njihov predsjednik. Vladi F BiH treba dati punu podršku u radu i pomoći u refomama a frustrirane, agresivne, ozlojeđene, nervozne, neupučene u zakone i nekulturne tipove ostaviti po strani. što se mene tiče nemoraju više ni dolaziti na vladu svakako su samo remetilački faktor.
treba. neka sve Dragan odredi a mi ćemo glave na panj.
... ma tako je. Bolje da tvoji SDA-HDZ kriminalci nastave sa pljackom svega sto se jos ukrasti moze. Naravno, ako je jos ista ostalo poslije dvije decenije nacionalistickog pustosenja od strane nacionalnih mafijasa sve tri vrste!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dok se vi po sudovima hebete, mi sve dublje tonemo. I šta ako se dokaze da ste vi u DFu u pravu, tj. da je neustavna? Hoćete se onda vratiti u koaliciju puni sebe ili šta? Trakavice u našoj politici su zahebale sve turske, indijske a bogami i latino sapunice.
sweet home Alabama :)