Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majko moja suplje, oni pustaju GRAĐANE HRVATSKE. To što imaju i BiH pasoš nije ni malo bitno. Pa i nasi koji žive u njemačkoj a imaju pasoš BiH mogu uči u Bosnu jer su GRAĐANI BIH i nije bitno dali slučajno posjeduju njemački pasoš. A ostali iz Njemacke ne mogu. Ali kad se spomene Hrvatska DF je na nogama dok za respira tvore i maline i dalje cute.
Jel vi ikako pratite vjesti Hrvatska je granic eu a eu je zabranila i naredila to .. Mislite da bi se hr odrekla para od turizma da sa vrha nije naredjeno a zeljko je tu samo da psuje i huska i samo se javlja na vjesti koje pocimlju sa slovom H a za sve ostalo on se pravi mrtav
Rodiš se kao Hrvat, iza toga si Jugoslaven, od1993. si Bošnjak katolik pa te iste 1993.pucaš oko Kiseljaka na Hrvate, onda se iza rata kandidiraš za hrvatskog člana predsjedništva i onda glasovima Bopnjaka postaneš član predsjedništva i onda još šalješ prosvjedne note protiv države koja je najveći strani ulagač u BiH i od koje BiH ima najveće koristi, a pri tom zaboravljaš da ta ista fržava mora slušati što joj EU kaže al protiv EU nećeš.
Komentarisali....🤣🤣🤣🤣🤣,hiljadu,fudbal..🤣🤣🤣🤣🤣
Biti će prvi izbor,cim se dozvole jednodnevni izleti.
Dobro jutrooo. Te mjere i nisu vise zbog virusa nego zbog BiH. Zar ste slijepi
totalno zatvoriti granicu sa bih the end pa nek se onda ima bar sta konkretno pricati i kmecati
vi ste uvreda za bh gradjane , prodane duse i smece od ljudi
I nas u Hrvatskoj vrijeđa Sejdo Bajramović - Željko Komšić.
@VinkoGof Nikad nije objasnio što je radio u postrojbama Armije BiH oko Kiseljaka i kakva su njegova saznanja o zločinima nad Hrvatima srednje Bosne. Možda je u njima i učestvovao aa danas jentuđim glasovima izabran kao hrvatski član predsjedništva.
a to što imamo po 300 zaraženih dnevno nije problem, da narod nije glup ne bi ni oni zatvorili granice
Ovi radikalni muslimani baš poludili. Namjerno žele proširiti zarazu. Vode biološki rat protiv Europe.
Protupitanje, zasto ja porijeklom kao Bosnjak, sa Njemackim pasosom, nemam pravo da dodjem u Bosnu,da posjetim rodbinu,a moj prijatelj sa bosanskim pasosom to moze,iako obojica zivimo u istom gradu u Njemackoj..ovakvih slucajeva ima napretek..zar to nije diskriminacija..usput, onako da spomenem majku nekim ministrima u vijecu ministara..
Ko je naviko otiće!!!
DF što saopštava apsolutno ne znaći za Hrvatsku ništa pa bi bilo bolje da se i neoglašava . Hrvatska Je članica EU a DF je samo član kantona Sarajevo a svakako cijenim patriotizam DF iako nije ništa posebno bitan za BiH.
Udri hin obtazlija
Ako ćemo realno, više nas vrijeđa tvoja izdajnička politika.
Hrvatska nije donijela odluku kako nam je tumače frustrirani likovi iz DF. Donijeli su odluku koja se odnosi na državljane "trećih" zemalja, dakle onih koji nisu u EU. Čemu taj pokušaj da nas okrenu protiv Hrvatske? Kontaju da smo ovce, pa nas malo lože?