Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo glupani
Gusinjski stakor na aparatima...hercika ce ga strefit
Željko izdajniče,pijana vlašino, i ti držiš do riječi!!! Nikad više!!! Hebo te Bakir!
smradu prodani. sve sto si zagovarao i zbog cega si imao kakav-takav kredibilitet si izdao zarad fotelja koje si se kleo da te ne interesiraju...pizdo izdajnicka.
fuj kaka
TO TI JE KOMSIC FUJ FUJ FUJ
DF je ekspozitura SDA...valja vratiti dug Bošnjacima kojim je na hutbama po džamijama prije izbora govoreno da zaokruže Komšića
Željun u koaliciji sa Čovićevim I Dodikovim nacionalsocijalistima spašava državu. Željun je troll stoljeća.
Ubleho lazljiva kriminalna. Kako te nije stid majmune seljacki da se sa takvom odvratnom njuskom pojavljujes u javnosti hahahahaha
Sada treba izdržati ove SDP, p i ostale botove, ja. Najlakše iz zavjetrine. Željko izlaziš na vjetrometinu, pa srećno! Svakako što prije uradi unutar stranačke izbore. Da se DF očisti od ljigavaca i špijuna SDP-a i HDZ-a!
Odoše forto paušal njegov šef peder i dino sitna duša na otpad
Svima draga drzavna sisa pa i velikom patrioti ,zlatnom ljiljanu Zeljku koji se kako kaze borio za BIH al opet u pregovore sa istim lopovima koji nas jebu 25 godina. Zeljko serem ti se u patriotizam i zlatni ljiljan. Govnar i smrad si kao i svi ostali.
SDPovci,NS i HDZ protiv Komsica.Treba li dalje ista reci osim da su na istoj strani, s tim da ova dva prva nije briga za državu,osim za licni car, a ovaj treći protiv države ,ali je za ugrabiti sve sto može. Nije neka velika razlika.
Komšiću vidi se da si ublehaš bjelosvjetski!
Pa Željko - sa štitom ili na njemu? Ako se ujedini ljevica biće svi sa štitom ovako, kao sada, nevalja nikako!
e dobit cete K... od ovce na sljedecim izborima
piz da ti ma....
Pametna odluka ako nesto uradite za ovaj narod postat ce te najaca atranka lijevice u BiH