Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
c\'etnicka stranka...definitivno...... ne razmisljat vec se udaljit sto prije od ovih namazanih c\'etnika....bljak gori su od dodika, s njim bar znas sta te ceka dok ovi preko demokracije ce srusit bosnu i hercegovinu...jos jednom bljak, pravi patrioti znaju citat izmedju redova....oni su za entitetska glasanja i genocidnu tvorevinu, za su takodje da se za tri dana opet gaze i terorisu gradjani sarajeva od jucerasnjih k\'oljaca i siledzija , ma sve c\'etnicke demokrate u partiji nasa stranka, nema sta!!!
E pa hajde sad da vas vidimo. Sad treba sa riječi na djelo. Ispunite bar dio obećanja i imaćete glasova više nego što se nadate. Sretno!