Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŠKA U BORBI PROTIV KRIMINALNE SDA!
Treba pročešljati penzije penzionera rada 40 godina i njima umanjiti bezobrazno velike penzije i dati to našim borcima našim oslobodiocima našim gazijama, koji nam vratiše cijelu BiH.
Organizujte se kako treba blokirajte vladu i parlament nek se bagra malo hladi
podrska ma gdje bila
Ako se institucije blokiraju, njima dibro, ne moraju na posao, imaju opravdanje. Ne zna vise covjek sta je pametno, al je dogorilo do nokata.
eno energoinvest pofalici!! tu...a ne sicki, maglaj, vogosca...itd.....
Ne razumiju oni jezik pravednosti. Njima je dobro, a borci umiru.
--- Borac ne mora imati nešto, takav vam je zakon. Borac mora imati boračku knjižicu te PLATU ZA VRIJEME RATA a koja nije izdata dosad jer nema registra boraca, A nema ga jer SDA i HDZ dijele 570 miliona KM borcima GODIŠNJE KAO POMOĆ. RAČUNICA : 570 miliona borcima čak i da ih je bilo toliko a manje je od pola, znači SVAKOM GODIŠNJE PO HILJADARKU KM ! NEki iz SDA dobijaju po 100 000 za trospratne kuće a neki ništa. I tako godinama.
Borcima dati ono što ste dali generalima i Patkoviču. Borci ginuli a generali uzimali.
NEmoj tako generalu MAHMULJINU je dao rođak iz amerike 100 000 KM za vilu,
Naprijed borci, svaki dan protesti dok ne padne zločinačka SDA. Pred rasulom je sama od sebe , stisnite do izbora , ma izdržali ste 4 godine u ratu možete još 4 mjeseca ! dok je na izborima ne otisnete u ćenifu.
PREVARILI su borce sa CERTIFIKATIMA !!! A onda su čekali 22 godine, da ponude Zakon !!! Kod njih je sve PREVARA, pa i ovaj ZAKON !!!
postovani, kad skontate sta hocete (dobro to ste skontali), pa kad skontate ko vam je predstavnik (to veze nemate), pa kad skontate zadnji ishod protetesta drugim rijecima da organima vlasti dopizdi posalju anti-protest policiju i onda masite repom. U biti nađite ko vas predstavlja....pošto vecina neznate....pa dalje..nedajte jednom ili par ljudi da vas provaljiva...
Kantoni će satri i preostale ostatke bošnjačkog korpusa u FBIH: te štrajkuju lekari iz Mostara, te veterani iz Tuzle, te lekari iz Goražda, te penzioneri iz Sarajeva... sluđeni Air Fadil nema pojma sa kim da pregovara, u svakom kantonu 500 udruženja i 800 sindikata po profesiji.
Nažalost, u našoj državi ne postoji niti jedan korak niti jedan poduhvat a da iza njega ne stoji politika i politička partija..pa tako je i u ovom slučaju
Pa ko ne štrajkuje u FBIH? Prohodnije su ulice i putevi u FBIH bili 1993.