Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preostaje im samo da zapale one uzrocnike koji su doveli do toga da njihov zivot bude ponisten i da pritom sebe postede u svakom slucaju.
sa 3 stoje more se fino živti,glavica kupusa 20 kf,skuhaš 2 glavice za ručak,šta ostane večeraš,doručak ionako preskačeš,znači 40 kf kupus,1 kg brašna i kruh dok ispečeš izađe oko 0.5 km,nek je sve skupa 2 km ,neka je i 3 km šta je,jedeš kuhano,domaće,zdravo,šerpa kupusa svaki dan može jedna familija preživti,ostane para i za račune i polovnu obuću i odjeću,bitno je da se narod hrani zdravo a vlastodržci nek se truju jagnjetinom,sarmom,sogan domom,teletinom ispod saća,kavijarom,lignjama ...
kad ti povise struju,telefon,rtv tksu,kablovsku,internet......nece ti ostati ni za kupusa :)))))
Narod se borio i izborio za 'bolje' sutra, a onda ga država šutnula.. I one koji misle da su pobijedili s krajem rata i one koji misle da su izgubili samo zato što to nalaže stanje na terenu krajem rata. Mnogi nisu svjesni da niko nije pobijedio - svi smo izgubili, a gubimo i dalje.
prijatelji manite se toga palite imovinu ove stoke sto nas je dovela do ovog stepena
cuj to 300 maraka penzija.....zar zlatko nije reko da je penzija u federaciji puno veca nego u republici srpskoj???....a sto vi protestvujete kad je zlatko rekao da je kod vas sve bolje nego u republici srpskoj???
demobilizirani borci, skoro 20 godina nakon rata, ima i pametniji naziv za tu kategoriju stanovnika bih....
Šta ne do mi Allah.
A jest vi volite da palite!
"zivot je jeftin kad izbor ti ne daju, zato naplaticemo kozom da poruke traju" BS (srbijanski rap) cini se da ni ostali u bih nisu puno civilizovaniji, jer i oni imaju razne "sumanute" ideje u glavi
iskreno se nadam da ce demobilisani borci rijesiti svoje egzistencijalne probleme. poruka svima: slucaj ovih boraca je primjer svim obicnim ljudima kako se ne isplati umrijeti ni za koga, ni za sta, ni za kakve ideale, i uopste nijedan rat se ne isplati za obicne ljude, osim za kriminalce i vjeste politicare manipulatore.