Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad na karusama je jedan covjek zaustavljo kolonu tenkova a danas nepravdu ne moze zaustaviti citavo stanovnistvo BIH. Bili smo sretniji kad nismo imali skoro nista jesti jer je drustvo bilo pravedno i nepodijeljeno..vidimo na klixu da rezimski sarajevski portali dolaze u FBIH na mala vrata !
Pretpostavljam nenaoružan :D ahihihihihihi kad vas čovjek sluša sa strane rekao bi da ste imali više od 10% u ratu.
U pitanju je iznos od 675 hiljada maraka od ukupno 2,2 miliona koji bi trebao biti realiziran tokom 2018. godine. Predsjednik Upravnog odbora ove Fondacije je – Šerif Patković, a imenovan je nekoliko mjeseci nako što je Fadil Novalić postao federalni premijer, a Salko Bukvarević federalni ministar za boračka pitanja. http://zurnal.info/novost/20998/udruzenja-koja-brane-vladu-fbih-iz-budzeta-dobila-22-miliona-maraka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Salko shupcino ,ko da si Tito ...Tesko ti otic do ljudi pizdho jedna....
Ne dirajte ih neka se mrznu za Fahru! On bi volio da neko pošalje miliciju pa da to skrivi na SDA! Čak je danas u Avazu LAGAO da je to naručeno?!?! Besramna suradnja sa UZPovcem Čovićem će ga koštati izbora, a možda i državljanstva - ionako ima rezervno!
Zašto ne kažu ko ih predstavlja pa da se razgovara? ALI NE! ONI NEMAJU CILJEVE! FAHRUDIN IH JE NAMAGARČIO KAO I 2014!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kamo puste srece da su ovi borci bili ovako uporni pa 95 probili obruc oko Srebrenice danas bi kudi kamo manje bilo majki bez ikog zivog. Vjerovatno su i tada protestovali protiv neceg pa nisu imali vremena udariti po agresoru.
Tuzla nikad nece pasti umrite bagro vladajuca....
To samo naser more rašćerati!
ovo su sve komandanti krivi izdavali su nekakve potvrde ljudima koji nikad nisu bili na borbenim linijama evo vam jedan primjer tvornica cementa kakanj tu su bile vecinom izbjeglice iz istocne bosne cijeli rat samo su 4 vojnika izlazila iz kampa i isli da brane a ostali su svercom se bavili a sad oni svi rade i njihova djeca a ona 4 vojnika su poginula gdje je pravda
BRAVO DRZAVO,PREMLATILI STE BORCE DABOGDA SVE PARE NA LIJEKOVE POTROSILI,SRAM DA VAS BUDE I TEBE SALKO I TEBE BAKIRE I TEBE RADONCICU I SVE OSTALE DABOGDA POCRKALI...
@Ponosni Tuzlak Specijalci jutros uletili nije bilo dovoljno hitne da prevezu premlacene....Nadam se narode da si sad sretan
1600 udruzenja na 10 kantona, 160 udruzenja po kantonu prosjecno pametono je dovoljno da skonte da tu puno toga ne stima.
Majku vam poljubim. Koji ces *urac na cesti? Provalite zgradu predsjednistva, objesite Bakira za damu. Bezveze se mrznu, samo usporavate narod koji je na vasoj strani.
SDA je jedina stranka u FBIH koja brani interese Bosnjaka. Na sljedecim izborima treba opet glasati za kandidate SDA, jer je to jedini garant opstanka Bosnjaka na ovim prostorima! Zivio gospodin Bakir!!!!!!
BORCI SU STVORILI OVU DRŽAVI I IMAJU PRAVO DA RADE SA NJE ŠTA HOĆE!
imaju moj kurac...nema niko pravo da unistava svenarodno dobro pa ni borci ni ljiljani
Ko je htio da radi otišao je u Švecku 92. ovi što su ostali da ratuju mislili biće opet meda i mlijeka a da se ništa ne radi
Ovo su neki neradnici,nemaju nikakvu organizaciju,nikakva plana,izasli su samo na neci MIG sada nek se pare na minusima....
Čuj došao ministar, oni nisu mogli izabrati petoricu da ih predstavljaju i ministar se vratio kući. Eto cirkusa... i za šta sad protestvujete? Šta tačno hoćete kad ni predstavnike izabrati ne možete? I da vam tu pod šator dođe ministar i svi poslanici ne bi znali šta ćete od njih?
Samo hrabro najbolji sinovi BIH. Dole kriminalna SDA.
Arogancija ovog ministra ce unistiti drzavu. Dobri covjece mozda politika nije zanat za tebe. Pripremi zakon,posalji na parlament pa neka stotine zastupnika odluce. Svake izborne godine vlast pravi cirkus. Uvjek su krivi oni drugi. Cini mi se da ce ove godine narod pripremiti cirkus vlasti. Vrijeme je.
hoćel biti muzike đaba se mrznu samo pojedini su dobili pare
@Stojankica oće, "kalesijski zvuci" će šargijati, ovi igrati-da se zgriju!