Nakon članka Sarajevo-x.com
0
Demant Udruženja 'Prijatelji Srebrenice'
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo ko da je sredio svoj tekst kroz \'\'google translator\'\', o sadrzaju \'\'bih naglasio da ne duzim mojim komentarom\'\'...:S
NIKADA Prijatelji Srebrenice nisu radili nista na uredjenju setalista Guber. Organizacija Werkgroep Nederland Srebrenica je 2004.te godine ulozila iznos od 4.000 KM u popravke klupa, postavljanje kanti za smece, betoniranje jednog dijela staze i napravila propusni kanal kod sinusne vode, ne Malog Gubera kojeg slika prikazuje. Za ulozenu sumu se uradio maksimum posla, priznacete. Prijatelji Srebrenice su registrovani krajem 2005.te godine. Znaci, pogrijesili ste organizaciju, izvor, period - sve u svemu potpuno u skladu sa medijskom kampanjom koju godinama vodite. Ne namjeravam vise odgovarati na Vase neistinite navode. Sve najbolje vam zeli tim Udruzenja Prijatelji Srebrenice.
U G ,,Prijatelji ,,Srebrenice, je realizovalo projekat uredjenja setalista prema Guberu gdje su cistili kanale, postavljali korpe za smece i klupe za odmaranje i te radove im je odradila ista firma koja sada radi hotel za FDS, tj Tehno.Prema tome gospodjo Dragana vasi demanti nisu tacni.
Samo bih naglasio da ne duzim mojim komentarom da JE IPAK TESKO DAT DEFINICIJU o naciji SRBA? DAL su ONI svjesni SVOJE ZVJERI koja zivi u KOLEKTIVNOJ HISTERIJI KRVOLOCNE BARBARIJE ZLOCINACA. Dal kad spuste svoje krvave glave na jastuk IMAJU bar jednu misao da im dodje a TO JE COVJEK? OCITO je da je KOLEKTIVNO NAMAJU! Krvolocna zvjer je nadmasila RAZUM i UM,MISAO i SVIJEST! BiH4EVER!