Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapečatite ga dok ne izmiri sve.
Ne trebaš ti tražiti nadzor jer to ne popravlja stvari, zato što onaj što nadzori dobije kovertu od vlasnika nego de ti traži da taj Vlasnik prvo plati novčanu odštetu žrtvi barem najmanje 200 hiljada KM a plus da dotični nasilni manijak ide u zatvor na 5 godina, e onda bi se ostali zapitali šta će biti ako naprave isto, a ovako nadzor to možeš svojoj ženi poslati da neko nadzori
Uvijek isti odgovori od ovih nesposobnih vlasti, ako ne znaš šta bi a da umiriš građane osnuj komisiju ili pošalji nadzor, stvarno me ovi političari podsjećaju na Retardiranog Acu iz Bijeljine
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma doce, pojest koju kilu pečenja , i sve Ok mirna Bosna. Mozda iz straha od unutarnje kontrole, napisat ce mu neku smjesnu kaznu, tek toliko da se ograde, da su radili!
Kao da je nekad Nadzor ili neka komisija popravila neke stvari jesu popravili svoje novčanike od mita, bolje tražiti da se ovaj hotel sruši to bi bilo pametnije efikasnije a i primjera drugim nasilnicima prema radnicima
Jake kontrole u p.m.
ma nista od vas nazalost. Dabogda vam zenska familija radila za iste ovakve
posto ovi nadlezni nerade svoj posao Morat ce narod da uzme pravdu u svoje ruke Inace nema Spasa
Jeste li vidjeli na tik toku šta je uradio tkzv ministar Sevlid Hurtić, komšiji, ušao pola m u imanje i napravio bedeme oko svoje vole, čovjeku po pucala nova kuća. Hoće li bahati političari odgovarati, hoće li raditi za barod i dtžavu ili će ovaj glupi narod da trpi, bez obzira koja je stranka. Nemam pojma koja je, stranka ovaj dobojski seljačina ali stvarno nije jadno zašto brane svaki svog lopova samo zato što je srbin, hrvat bošnjak, a nemaju ništa osim štete
Znači sve je spremno da se zataška slučaj. Žalosno. Ministre, tužite ga za napad na uposlenog, mobing, utaju poreza i doprinosa, neka odleži, isplati i Enisi i državi, neka založi ili proda hotel. Treba ga izuti iz cipela dok je živ za ovo.
Takvih firmi u BH ima 1000. Raspisite poziv da svi koji rade u slicnom okruzenju i firmama prijave da ne primaju plate, za mobing i sl te da ce biti zasticeni.
Bravo, Adnane! Kad nece raznorazne federalne i kantonalne inspekcije, zahajane SDA kadrovima, neka si ti makar.
Zakonski propisi su i za neisplaćene plate, i za mobing i iskorištavanje vrlo jasni. Njihova zlopotreba je zakonska obaveza inspekcijskih organa. Isto kao što je svaki fizički kontakt stvar policije a ne nekakvih NVO-a. Pa ovdje je jasna stvar kao dan. Kakva crna ministarstva i nadzor. Pa je li teško otvoriti i pročitati nekoliko članova i stavova iz Zakona o radu Federacije?
Koliko skontah, da bi se docekala pravda kod ovakvih piljara (drzava, zakoni, policija, firme), morate dobiti batine i objaviti u medijima.
Sudstvo i tuzilastvo je kocnica svakog progresa i boljitka u ovoj drzavi... To da proradi, bilo bi i manje mrznje, manje podjela, manje nacionalizma, manje stranackih krimi talova, a vise zelje za rad, saradnju, jedinstvo i sl.
Fino na google i 1 star review
Adnan Delic lik koji je potrosio 8 miliona KM prosle godine na Dubai EXPO. Poveo Konakovica, Fortu i ostalu druzinu sa zenama, ljubavnicama itd. Kad su se vratili pricao nam pricu kako je to bila investicija koja ce nam se visestruko isplatiti. Pa kad ce ta isplata vise Delicu ?
Razvaliti čemu inspekcije bulju.
pa jarane je li odgovarao ovaj gazda ista, ili je to neki politicki pijun, da ga mi namlatimo onda, ako policija nece
Ovaj Amir Džafić je garant neki bijedni dijasporac zato je tako i nekulturan. Za sve sto nam u drzavi nevalja i nefukcionise uz Srbe, Hrvate, Hercegovce, Sandzaklije, Albance, papke kriva je i dijaspora. Jednostavno uz ove ljude ne mozemo naprijed, samo nazad.
Ne sjecam se kad se jos koji ministar iz svoje oblasti gdje pojavio kad je trebao, jos da je sta poduzeo.Pojave se neki nator sto moraju. A ne sto je im je to posao i obaveza i duznost.
Zar moze Adnan Delic sta zatraziti e dok su nam na vlasti nastavnici Fizickog koji su po 13 godina Studirali nikad nama bolje nece biti