Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle si ti izbjego Delicu iz Maglaja u Sarajevo.Poklopi sr malo covjece a da ti kazem da sam taj Salakovac gradio i ucestvoao u tome a ti nisi u bradatim babinim mudima bio.
Da su bogdom pritekla jednim dijelom ona silna sredstva koja su se za ovo vrijeme slila u Palestinu do normalnih ljudi kojima je drazi zivot nego ratovanje i bijeda bili bi ko Dubaji.....al ne moze jarane to dobacit do buranije kad oni na vrhu pograbise i pokrase gore nego kod nas. Jos kad je Arafat umro ispostavilo se da mu hanuma koja ga inace volila zbog njegove ljepote uzivala u svemu dok obicni svijet nije imao ni za hranu.
svaka cast za ovu curicu koja nije pokrivena, nemoj se sine pokrivati mozes biti vjernica i da ne pokrivas glavu, kome se ne svidja neka ne gleda..dosta je vise muskog sovinizma, neka muskarci stave marame i neka upravljaju svojom glavom da ne gledaju zensko samo kao seksua,lni objekat
Delić , ministar broj 1 , 👍