Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko maske
Ne treba imaju dva lica.
Kako ce ucitelji fizickog rijesiti ovakva pitanja, razumiju se u rijecna korita i slivove kao mara u krivu kitu
Ne mozete vi ni da odrzavate vec uredjeno korito Bosne od prije tri-cetiri godine od Osjeka do Bojnika. Sve zaraslo u vrbe i topole i za godinu ce stanje biti isto kao i prije. I onda opet: jao, kako? A vidjelo se u zadnjoj poplavi kad je nastradao Otes, da se ni kap Bosne nije izlila na obom dijelu toka. Ali ne, ne treba odrzavati, to ce samo od sebe.
hebo te prioritet konju glupi, gradi nasipe oko bosne-angažuj 4 firme ne jednu
100 poplava vas nece natjerati da ocistite sahtove po ulicama. Od 10 slivnika 8 je zacepljeno i cudite se kad rijeka niz ulicu ide.
Sreća tu je Efendić pa će se nešto i izroditi, jer da je ovaj Delić sam ništa se ne bi riješilo. Čovjek se samo reklamira po klixu za EXPO i dijeli novce kao neki share point. Bager je dovoljan.
Rijecna korita nisu kriva nego bezpravna gradnja,ali lakse je gurati glavu u pijesak...
Sram da vas bude nesposobnjakovici nesposobni. Vi niste sposobni da ocistite tone plastike iz Zeljeznice. Bagro nesposobna.
A donijeli ste zaključke jel'? A pa dobro onda je sve u redu...
hocete al pred izbore nesta uraditi zemlje cete nasuti malo samo da voda ne prodze koju minutu i to je to..sta ste uradili do sad bas nista nista samo u prazno pricate i pare uzimate
Ma nemere se tu ništa deverati. Kad organizujete lutove parade onda nema zaštite od Božije kazne.
Mogli ste do sada i reagirati, poslati mehanizaciju i odići nasipe gdje izlazi iz korita
Planovi zastite postoje, samo ih treba ispostovati. Ali, kako je glavna programska ideja kritika SDA, tako i nece da primijene spomenute planove. A posebna je prica sto ne znaju ni tendera provesti, pa fali sve, od goriva pa nadalje.