Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, ljudi dobili poslove.. Tamo su plate ogromne i prije rata se ovako islo raditi
Ne treba ni govoriti da je ministar vanjskih poslova u ovakvim odlukama sigurno bio krucijalan, ponosim se LAgumdzijom i njegovom strucnoscu,sposobnoscu i znanju!
Lagumdzija je samo dodao onu visnju koja dolazi nakon slaga na kremu... Ovo je plod dugogodisnjeg rada, mukotrpnog truda kojeg su ulagali Haris Silajdzic, Bakir Izetbegovic, Reis Ceric, Ejup Ganic... koji su ujedno jako cijenjeni u Katru... Ko se imalo razumije u ovu tematiku znace da se ovaj sporazum pripremao jos iz 2007 i aktivno se radilo na njemu...
Građanima BIH otvorena vrata još jedne države što je pohvalno, nadam se da će biti i i više mogućnosti za zapošljavanje