Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bit će novih radnih mjesta, ali će svima plata bit po 200km. pripremite se robovi
Opet najgore je kući sjedit i ne raditi ništa,ti kada radiš bilo šta stičeš radno iskustvo i radnu naviku koja će ti trebati kad-tad...
Moras uzimat od roditelja da prezivis do plate...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
samo da se zahvalim javnim emiterima sto sam preko Pinka pratio dešavanja na protestima FTV BHT1 NA visini zadatka kao i uvijek kada je najbitnije....
pa ti plaćaj pretplatu . , .
DA SU U PRAVU, I NISU MUTILI , IZASLI BI NA NORMALNI IZLAZ Parlamenta FBiH
Što ne nabroje koji su to zastupnici manjih stranaka, ko da gledam Seferovi, Siladžićevi, BOSS i slična gamad što baca velike izjave a na kraju se proda za 5000 KM.
Miševi...donijeli "najliberalniji" Zakon o radu, koji "štiti" radnike, a izašli na pomoćni izlaz...kakvi licemjeri i lopovi...sve sutra izlupati bejzbol palicama...majku vam lopovsku!!!
Bolje je radit i 6 mjeseci nego nikako ne radit i ne moci dobit posao od babini sinova :D
da nisu kroz tunel.... neki sa kunu da su ih viđali u koševskom potoku....:))))
Ove velelepne zgrade SA POMOĆNIM IZLAZIMA napravili političari kako bi mogli prosipati robovlasništvo a da sebe zaštite. Sram da ih bude, vladaju uz pomoć malog miliona policajaca. Eto kako pravo i dobro vodite politiku i državu da vam tre ba kompletna Federalna policija da bi mogli izaći iz zgrade. Valjda imate toliko pameti da skontate da ništa dobro ne radite i da ste na vlasti na čistu silu i snagu. Narod vas neće, traži da odete a vi uz pomoć policije i oružja i dalje vladate, dokle li?
Do sljedećih izbora pa opet nanovo ... Problem su polupismeni glasači ruralnih područja kojima je SDA zakon pa joj na čelo i Duduka stavi dobit će njihov glas ...!!!
ljudi mi smo bolan proklet pokvaren jadan narod ljigav nebitno tko to bio musliman katolik ili pravoslavac (svi smo ista govna), za deset maraka na placu bi svaki oblatio radnog kolegu, za*** drugog pervario, prodajemo se za male pare, pozdravljam prosvjede kakvi su god u ovoj su državi dobro došli, digo se javni sektor, a šta je sa privatnim oni šute koda imaju po 5000 km, takav ja imam dojam, gdje ste vi što radite kod privatnika, vama prosvjedi ne trebaju, ovi se ugovori odnose na sve sektore
Dejangodin ti si jedan od ovih o kojima sam pisao vidim da te pogađa, ja pišem općenito ni na čiju stranu, a zbog takvih što puše te ideologije kao što si ti i je ovakvo stanje, Poz za RS
pazi ovog uhljeba Phal 05.03.2014. u 19:58 Protesti u Sarajevu: Odblokirane saobraćajnice kod Skenderije i Higijenskog zavoda Ma hajde nisu oni divlji, samo se ponasaju kao divljaci, nije to isto nikako?! Skupila se sacica klosara i besposlicara i maltretira citav grad! Samo mi nije jasno kako im ovo jos uvijek dozvoljavaju?! Protestujte koliko hocete al MRS sa ceste!!! Sve redom skloniti s ceste na trotoar pa ako hoce nek stoje 0-24 koga briga. Ovako ometaju sve ljude i one koji imaju posao ugrozavaju da ostanu bez njega radi kasnjenja zbog besposlenih klosara. Trebalo bi vise onako auta da krene kroz te njihove idiotske blokade pa nek se ne sklone ako im se ne zivi koga briga, ako imaju mozga sklonice se s ceste.
Phal 30.07.2015. u 15:51 Dom naroda Parlamenta FBiH usvojio Zakon o radu Da Bog da crkli od gladi ti i svi tvoji istomisljenici i oni retardi koji su donijeli i usvojili takav zakon! Pomrite vise jednom i pustite nas normalne da zivimo normalnim zivotom! Crkni zavidni debilu al njima nece gore bit samo tebi jade jadni koji se samo tudjoj nesreci nadas.
Uzalud vam trud svirači, za drugog su dunje žute...
prpa
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, LOPOVIIIIIIIIII !!
Sta si se uzivio ba, samo si na Kliksu :D