Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Socijaldemokrati u FBiH se bore za jednakopravnost, cjelovitost države BiH, za državu svih njenih građana, bez podjela, a nakaradne i izdrkane socijaldemokrate u nakaradnoj izdrkotini RS za srpstvo, četništvo, promicanje etnuičkog čišćenja i genocida nad Bošnjacima..............pa sad uporedite srpsku i normalnu socijaldemokratju........SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Niti nam trebaju stranke tipa ,,SDP,, iz RS ali nam jjoš manje treba ovakva-nikakva, nikakva već dva desetljeća SDP stranka u Federaciji ili Bosni i Herceovini. Svaki prosječno inteligentan čovjek zna šta znači ,,prava,, SDP stranka. SDP stranka kakvu imamo mi već 20 godine sa Lagumdžijom pa sada njegovim bratom blizancem Nerminom Nikšićem ali i sa dobrim dijelom članstva ala njih dvojica (jedan manji dio članova SDP-a je OK) ni u kom slučaju nam ne treba i tvrdim da dok su ovakvi kakvi su. dok Nikšić potpuno ne napusti stranku ovvaj narod toj stranci ni po koju cijenu neće i ne treba da da glasove.
A ko treba da bude...............????? Zlatko Lagumdžija je najpametnija i najškolovanija osoba na Balkanu