Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dvadesetdvogodišnji isproban recept za otimanje vlasti jedni drvlje i kamenje na one što vladaju (u čemu su u pravu jer mi od kada se zarati nemamo vlast po mjeri čovjeka nego imamo vlast po mjeri IZETBEGOVIĆA) i kada se narod okrene i glasa za one što su udarrali drvljem i kamenjem tada upravi ti postaju gori od onih prvih. DAKLE U FEDERACIJI SVAKA VLAST DO SADA JE SRAMOTA ZA FEDEACIJU, SVI STE KOLIKO VAS IMA U 5 DEKLA OPROPBAN RECEPT PONAVLJAM, NARODE NE LIJEPI SE -isti su
Lidija Bradara mora dati ostavku. Ustvari zbog toga što je išla Kordiću na doček, nikada nije trebala biti ni imenovana na ovu poziciju.
Ispravno 100 %