Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je imo forum,,Scepo Kepec,,se ispalio na Sud. HDZ nece doci,a ,,scepu kepeca,,trese,,Aritmija,,. Izdajnicko srce nemoze da ,,proguta,,svo zlo koje je,,bandit,,nanio ovom narodu. Tako da ,,nema nista od dopune izbornog zakona,,😎
Dakle, Dragan Čović je nakajtio ponovo koristiti zarobljene muslimanske civile kao robovsku radnu snagu. Ko li će, Bože moj, umjesto Vese Vegara potpisivati podobnim novinarima i kamermanima dozvole za ulazak u logore?
Danas je predsjednica Hrvatske izjavila da zakoni BiH nisu samo stvar BiH nego i Hrvatske. Ne vidim da su nešto na tu temu rekli svršenici benzinski pumpi, stiftung-liberali i "stručnjaci" za neoosmanizam. Biće da se slažu.
Za bosanske muslimane je u EU rezervisano mjesto koje su imali u Kraljevini SHS: vjerska prava, donekle. Odnekle, ni to. I da se opredijele jesu li Srbi ili Hrvati.
KGK BiH tretira formalno-pravno kao Izrael Gazu. Njena logika je da je Hrvatska tamo gdje zive Hrvati. Narode, volio bih da vas mogu umiriti ali nam se opet sprema belaj.
Bilo bi dobro da nam EU zajedno sa svojim saveznicima iz HDZ-a objasni koliki procenat muslimana u BiH je prihvatljiv i šta eventualno raditi s onim viškom koji pređe taj procenat. Ipak je krucijalno pitanje spriječiti demokratsku većinu u BiH da ikad postane većina.