Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju oni namjeru njih primiti u eu, misle ih trajno naseliti u bih jer je bih crna rupa evrope, toliko što se tiče potencijalnog prijema u eu, a vjerovatno i u nato, oni su "podmazali" naše kvazi političare i odlučili su jednostrano da je za njih najbolj rješenje migrante trajno ostaviti u bih, a vi se glođite jeli "jači" Isus ili Muhamed.
Je li fakat mislite da će iko pustiti da ih smjeste u Rajlovac i Semizovac.... U Rajlovcu poslovna zona, a Semizovac uz osnovnu školu... Vodite ih u EU, svakako tamo žele, a i imate i para i kapaciteta.
Hebo vas par miliona eura, nećemo otvarati centre za imigrante i zdravo. Jednako kao Hrvatska što ih sve vraća u Bosnu, trebamo ih vraćati u Srbiju.
easpisati javni poziv/ponudu/tender bih da se pridruži bilo kome - americi kini rusiji iranu japanu, pa ko prvi ponudi prihvatljive uslove s njim smo a ostali nek nas poslije toga puste na miru
u ovom preraspoređivanju jedino će koristi imati Željeznice FBiH i Centrotrans :D
Rasporediti po cijeloj Evropi!
a šta je sa Banja Luke, Širokog Brijega ili Bijeljine :) ??
Stanovici ovog kantona, kao i drugih kantona su ionakao izlozeni velikom stresu iz drugih razloga.
otvorit grannicu onisu dosli preko eu tamo nekse i vrate.
Ove treba otjerati, a ne pustiti da nam pametuju, a problem njihov. Vodite ih tamo gdje su pošli,vama. svakako će doći kad tad.
Samo čekam momenat kada će krenut ubistva, pljačke i silovanja naših građana od strane migranata...ko zna šta će se sve nakon toga dogoditi
A nemojte, neka ove bagre samo u USK... za to smo se mi i borili i pola države oslobodili, da nas guze smradovi iz TK i KS !!
Samo ih trpajte u Sarajevo! E onda će se neko možda i počešati. U Bihaću vanredno stanje već 2 godine a vlast u Sarajevu nit çuje nit vidi. I da.....još i u Banjaluku kod Dodika..... Vidjeli bi kakose odmah blokira istocna granica BiH.
"...niposto van Vucjaka.Vucjak je najbolja lokacija(naravno treba je urediti)i za nas Bosance i za migrante.Migrantima treba obezbijediti sto brzi nastavak putovanja u demokratsku,civiliziranu EU,zemlju jednakih ljudi,njihovih prava i sloboda..."
koji ste vi, vodite ih svojoj kuci
Gdje su toliki miloni nestali?Prihvatne centre treba graditi u srbiji jer ih se treba tamo vratiti.