Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja delegata, mila moja majko..
Ovaj je oruznjao od poslanickih mandata, uhljeb
Javio se i Fazlić nakon 25 godina. Bolan Amire dođi u Gradačac, pola boraca ti ima PTSP, niko ne radi, nemaju hljeba. Dobri su ti bili samo kad su voz hvatali i tebi zasluge, ordenja na vetrinu postavljali. Poslje rata si se uhvatio budžeta i sve si ih zaboravio. Požarička četa uhvatila voz da bi ti i Maljutka pare imali, ljudi bez poslova ostavljeni uz gratis PTSP. Vidi Allah sve ba.
@Typsi2020idK ostavili ste ljude na cjedilu. Prvi Maljutka pa ti. Kao da nikada nisu postojali. Nikada niste došli i pitali te borce jesul dobro makar, naročito djecu i žene poginulih boraca. Nisu više vaš level, to je sada samo skupina budala i pijanaca a ti si gospodin čovjek ko i maljutka, imate pare.
Da se još jednom prisjetimo da Nikšić, SDP, NS, Kojović, HDZ, SDS NISU GLASALI ZA BUDŽET. Dakle, ako izbora ne bude bujrum pred njihove centrale. SDP najavljuje proteste mjesecima, a oni nisu glasali za budžet. KAKVI POPULISTI I MUNAFICI DA NAS BOG DRAGI SAČUVA TAKVIH MANIPULATORA. AMIN
bakirova placa veca od moje buducnosti
Jok Neće.