Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje i kojem zakonu stoji da je zabranjeno pjevati protiv Alije? Na osnovu čega ih treba neko sankcionirati? Ne možeš kazniti cetnike Stones javno postrojavaju, a hoćeš kazniti nekog sto pjeva!? Naši političari samo pucaju u prazno zarad jeftinih političkih problema, a u svemu im pomažu nepismeni režimski mediji sa bombastičnim naslovima.
@Darth_Vader_007 ovo je ratna pjesma, Alija se pominje samo radi rime ali kontekst pjesme je opjevao zlocinacke postupke vojske i policije rs u podrinju.
@Musko.ba ....da li ce dodik htjeti potpisati otkaz za ove vojnike?...naravno da nece...cemu onda suplja prica....samo se dovodite u situaciju da se svrstavate na stranu islamista jer pjesma pjeva o tome da mudzahedinima nije mjesto u evropi....ili vi misliste da je mudzahedinima mjesto u evropi?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vaša tridesetogodišnja (sda) sektaška politika je dovela do toga da sve manje ljudi voli BiH na svim stranama. Eto vam zapošljavanje, tenderi i Kanton Sarajevo i ne šupljirajte. Poslije asima asim.
Vidisnlo bosnjana nasih oni pravdaju ovo sto se pjeva. Takvi se samo mogu zahvaliti onima koje mrze sto su danas zivi i imaju mogucnost da pricajj takve gadosti. Sram vas i stid bilo.
Momci, spremna sam da budem ljubavnica ->>> (getbadgirl. com)
Ja odvajam sredstva za vojsku i evo ne zelim da placam ovakve, ni druge niti trece koje sire nacionalizam i mrznju. Trazim sankcije, otjeraj ovo!
Alija Izmetbegovic nije ni jednom Srbinu bio predajednik,vec nas neprijatelj ...zato popisam se na njega...ali ako su vrjedjali bos.muslimane kao narod,onda ih treba kazniti...a za Aliju im medalju dati
Ovi pocetnici mogu samo qrcu pjevati ionako ih samo muda slusaju...
Zna li neko da li su ikad sličan incident napravili pripadnici OSBiH bošnjačke nacionalnosti.Naravno da nisu.Bošnjački moral ne može se mjeriti sa moralom velikosrpske paščadi.Stoka je dno dna.
@BHcuvarBosman345 Bravo,odlican komentar
Ovo je uvreda za samu pjesmu i pjevanje uopste. Ja to ne bih nazvao pjevanjem. To je srpsko pjevanje.
Los su primjer izbacite to iz OSBIH
Dobro Amire, ''sankcionisat' ćemo te.
Mržnja..bolest neizlječiva
Bavi se svojom strankom bolje ti je.
Kaznit obavezno! Napolje sa chetnicima i nedozvolit im nikad vise bilo koju drzavnu funkciju.
da li ce dodik htjeti potpisati otkaz za ove vojnike?...naravno da nece...cemu onda suplja prica....samo se dovodite u situaciju da se svrstavate na stranu islamista jer pjesma pjeva o tome da mudzahedinima nije mjesto u evropi....ili vi musliste da je mudzahedinima mjesto u evropi?
Sto se je na kliksu nakotilo ovih podrepnih genocidnih muha...