Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže Nikšić, kako je bilo na utakmici?
Gusinjski stakor na aparatima...hercika ce ga strefit' od neizvjesnost
Znači, DF definitivno sahranjuje tzv. BH blok i ode pod ruku sa SDA. Očekivano!
Kako se Kojo osjeca sa neki 2000 glasova i sta kaze, hoce li u vlast na drzavnom novou?
pa sta ce sa papcima... koji ne mogu voditi MZ a tek da vode neke stranke ili Drzavu.... dok je takve opozicije ova pozicija ce vjecno vladati...
Ova dvoglava aždaha(SDP i NS) bi nam mogla naći posla.
Koliko ovog sda uhljeba diplomatic200 stranka plaća samo da mi je znati.Opisuje svoju stranku i sve njene grijehe kači SDP-u,e nece moci jarane.
Nisam vidio na slici je i Marijanovic. Jedini covjek ali nije politicar.
Komsicu pamet u glavu,pakt sa SDA je kraj i tebi i tvojoj stranci,pa ti izvoli
DF sebe lagano šalje u prošlost. Od velike nade do totalnog razoćarenja.
Ne hajte molim vas ,i ptice na grani su znale da je komšić bakirova pudlica(i trenutno najveći rusitelj BiH)ali eto
Komsic je SDA SHUPAK....Da sam znao da ce mene i ostale glasace ovako zahebati dao bi radije glas Covicu, makar onda znam skim imas posla. Najgore kad te neko tvoj zahebe....KOMSIC SDA SHUPAK!
Komsic je varalica, za fotelju i rodjenu majku bi prodao.
Očito je da SDP i NS nisu dorasli izazovu kako se treba boriti i izboriti za boljitak naroda.Ovo me podsjeća da su samo fotelje bitne a ne zakoni i sve ukupni napredak.Upali su zamršemo kolo zvano samoljublje.
@OKOnaOKO "dislike papci" oni su moj glas iz nevjerili jer se ne znaju borit.Ako je ovo jedino što znaju sa sastanka na sastanak i cjenkat se ko če koju fotelju zajahat onda nisu vredni ni jedne objave vijesti o njima na portalima
Znači odlučio je.Nebitno je skim si u vlasti bitno je da se boriš na svim nivoima za ukazano povjerenje i da ne daš ni pedlja.
Nego sta bi sa Becirevicem, nigdje ga??????????
Prdez vlast i jos veci prdez opozicija. Zemlju napadaju sa svih strana, otvoreno, vrijedjaju i vise ne znaju kako. Obavjestajne sluzbe haraju zemljom. Ljude nam protjeruju, vrbuju. .. velikosrpski projekt ulazi u zavrsnu fazu. Niko ne reaguje. Sto ovaj deformisani magarac ne odgovori Vucicu sinoc? Fuj.