Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"GRAS" ubjedljivo najveca malverzacija i najveca pljacka u Kantonu Sarajevo
Himzanija i Muminovic menadzeri cija ideja o dizanju kreddita samo moze unistiti firmu i banku koja ima da tolike pare... GRAS ne pravi dobit vec svaki mjesec ima sve vise i vise duga i viska zaposlenika...
vec mozes tvati pokop, jedilere i bakije
Naj realnija opcija je prodadi cijelu BiH svabama na period od 99g-Definitivno mi ne znamo nista pozitivno napraviti,da u more zadrobimo suho bi pokusali.Sit sam BiH, Sarajeva GRASA i svih sranja u BiH ali se iz ove koze nemoze.
1500 zaposlenih dajte nam sistematizaciju pa da vidimo koliko i na kojim radnim mjestima rade, kvalifikaciona struktura ................ koliko ima zaposlenih vozača, kontrolora, savjetnika svih vrsta, čistača higijeničara...................mehaničara.............mojih tvojih i babinih uhljeba koji su prijavljeni rade a ili su na bolovanju ili niko živ nezna gdje su i dokle su ali svi su na platnim listama.. a oni kupon, kupon,kupon,kupon.................
A ja dobre ideje gomile uhljeba i neradnika...
Jedino sto znaju ovi nasi "poglavari" smisliti je KREDIT ccc . Sve to na ulicu i streljat pod hitno ....
...ah, što kravataši vole sokiće...jel domaće?
Evo neka dignu kredit i neka se odredi realan rok do kada bi se moglo sa sigurnošću zaključiti da su krenuli ka boljem ali........................ Ako podignu kredit i za određen period ne bude boljitka nego se produži sve veće propadanje firme DA ONAJ KO JE SMISLIO DIZANJE KREDITA I ODOBRIO DA OVAJ ,,MRTVAC OD GRAS-a,, I DALJE GULI SARAJLIJE MOMENTALNO BUDE UHAPŠEN. ZAR VIŠE NIJE I PREVIŠE EKSPERIMENTISANJA SA NARODNIM PARAMA? Čemu opiti i probe a očito je da nema spasa, moj Konakoviću??
Čuj takim rakijašima još toliki kredit davat, pa bi bilo, po obićaju "krvi daje, ali pare nejma",pa sve imače, dat će, pa nikad ni banke.
Evo neka dignu kredit pa ako uspiju svaka čast. Ali.....
Samo deri po kreditima. Stoka ce otplacivati.
Nikad necu platiti kartu u GRAS-u dok god imaju 100 vozila i 1500 uposlenih. Kad bude omjer 100 vozila i 300 uposlenih mozda kupim kartu.
Kako se našaa vlada kocka sa našim parama. I budali je već makar 5 godina jasno da je GRAS rak rana za sarajevskog ionako opljačkanog i obespravljenog građanina. To je isto kao da čovjeka kome su otkazali svi vitalni organi 50 godina održavamo u životu ali na aparatima. Konaković ima ,,viziju,, on uporno štiti ovu firmu (pitam se da li bi ovo isto radio da novac ide sa njegovog ličnog računa) bi li vjerovao u spas davno umrlog?? Toliko o ljudima kojima smo povjerili naše pare!
imam i ja ideju da dignem kredit 200 hiljada ali nit mi banka da niti za svog zivota mogu vratiti
Joj strucnjaka ( i u grasu al i u vladi) i planova im
Koje su to budale, sanjaju o kreditima u iznosu 50 miliona maraka hahahaha
Jeste platili dug za struju?