Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDINO ORUZJE NARODNO SU IZBORI!
GLASAO SAM 20 GODINA ZA SDA A SADA CU ZA NASU STRANKU.
, tihomire jejbo ti ctetnik smrdljivu kcerku primitivcu jedan!
vidi ti vidi sprskog pedercica kojeg g*zi dodik! jadnic ko i je dopustio da ides u ime bosnjackog naroda u tvoj rodni crni grad? bijedo mizerijo izdajnicaka pederska!
dabogda Bosne vise ne vidio
u svom na svom
Neznam sto misli gospoda SDA-e, koliku stetu dobijaju od ovog Tihica?
@ Alija: jedva cekam da vidim koju ce dobrobit donijet iz BG-a, molim te da napises samo jedno dobro koje ce donijeti :)
...nemate vi pojma o zivotu tj vas dvojica sa razlicitim nikovima, dok ostali sjede u sarajevu i pricaju price o jedinstvenoj bosni poput harija i ostale mrake od stranaka covjek se digao i na terenu radi za dobrobit svoga naroda pa i u beograd, bravo lafe,care gospodine Tihicu, NAROD JE UZ VAS!
Lazni car Scepan mali dolazi da vam h e b e b a l.i j s k u ma jku jer se Spasoju vise ne moze dici, pa ga je nuzno zamijeniti nekim pred kim sto ka siri noge.
Samo se nastavlja kontinuitet politike SDA - velikosrpske ispostave u BIH, a Sapsoje Tihic je pravi nasljednik velikosrpskog trojanskog konja Ilijwe Izetbegovica. Samo glupim Bosnjama nije jasno sta je SDA, Izetbegovic, njegov nasljednik Spasoje i opdmetnuti im nevaljali sin, Scepo Radoncic.
Mozes ti teletabiscicu otici i prodavati se .. ali MI \"VELIKIM BOGOM SE KUNEMO DA ROBOVI BITI NECEMO\"
Neka tamo i ostanu, svakako su to srpski igraci koji Bosnjacima omcu oko vrata kroje. Ma u stvari oni samo idu po upute sta dalje da rade... G O V N A prodana...
Dobrodosao!! Osecajte se kao kod kuce!!
Ne vratio se ako bog da.. ostani tamo smece jedno i ne dolazi vise.