Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu oni fino da provjere stanje na svojim tajnim racunima u Kiparskim bankama.................
Jel to ona sto nema s kim na kafu otici ? Pa nije ni cudo ...
boze sacuvaj ko ce da prestavlja bosnu i hercegovinu, ovo je skup srpskih vampira:))))) i to predstavljaju oni bas koji su POCINILI FENOCID NAD BOSNJACIMA I HOCE DA DISKUTUJU O PRAVIMA LJUDI I PRAVDI?! jadna drzavo ko te prestavlja, gdje god se ide u ime bosne i hercegovine tu su najveci neprijatelji i rusitelji drzave, GENOCIDASI SRBI......stvarno ste bosnjaci jedna mizerija u svemu!:)))
A tek frizura......posljednji pokusaj brice da od gyzice napravi lice !!!!!!
Jest se neko doterao.
tema - da nije zalosnao bilo bi smijesno....
Vidi joj face krkanske odvratne !!!! Ne znam samo kako se moze gledati u ogledalu.........jadno ogledalo !!!!!!! E nasli su ko ce im pricati o ljudskim pravima......ps ima li iko u krkanovoj stranci da nije ruzan ko............