Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su kao \"jazavac pred sudom\"! O njima se raspalo i Osmansko carstvo i Austro-ugarsko carstvo. Ovo ce biti \"treca sreca\". Nece se raspasti americko carstvo!.... Ne odmah sada,kroz koju godinu. Treba posjetiti plavu dzamiju u Stanbolu,skoro Konstantinopolju!
Neka amere. Oni su penicilin za srbe. Zato ih oni ne vole...heheheh oni ce ih nauciti pameti!
@13.07.2009. u 00:07 Glupana.......pa jesu li ameri natjerali srbe da kolju komsije i prave geno**d? Sta je sa Hrvatskom, Kosovo......sta je 42`, jesu i onda ameri \"napucali\" srbe da kolju........Koja glupost! Ti mora da si neki geno**d, jer jedino oni tako opravdavaju svoja zlodjela......sve im netko drugi kriv.
12.07.2009. u 23:09 ameri su i srbe napucali na rasturanje yugoslavije i bih idi u iraq i afganistan pa uzivaj u naNJetim plodovima sadamovsko-americkog rata i mira idiote
Bolje i amer da pljacka nego srbi. Amer ne moze napljackati i nanjeti zla BiH kao sto moze srbin!
nahebala je drzava gdje ti amer dodje krojiti sudbinu oni svoj narod pljackaju da druge ne oderu
znam ja sta oni hoce - nasa drva!