Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, možda će sada znati da napišu recepte kako treba, a ne da mi fale lijekovi, kad dođem u apoteku. 😜
Kako je Konaković preuzeo upravljanje zdravstvom i vodovodom sve behara i cvijeta...😄
Kakve ambulante, totalni debili, uradio par puta nalaze i sve pogresno i tolika arogancija i bezobrazluk to je nevidzeno, ovo sve treba privatizirati i jebeni telcom i vodovod pa ce raditi kod privatnika mamu im, ja drzave i govana nigdje ovo nema.
Zamisli kako se osjecaju doktori kad se rukuju sa Konkovicem od kojeg imaju jedno 600% vise skole. Stari Konakovic je jedini covjek uz Denisa Stojnica koji je iste godine bio i brucos i apsolvent na DIF-u. Ovo je za plakati. SDA je zlooooooooooooooooo!!!!!!!!
Jos kad Him Jala dodje:))
Hoće to pred izbore !
Otišao da vidi može li šta tamo da ugura ima ovih stranačkih lizoguzica 😂