Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kazu, jesu li zabrinuti??Smetljari evropski.Oni da su nam htjeli pomoci, uradili bi to '92, al' jok, oni nam jos uveli i embargo na oruzje.
Pa nisu ni oni bili za unitarnu BIH, što bi pomogli.
Ako EU zeli da mi udjemo u tu EU, vrlo lako to mogu ostvariti. Neka kazu Visokom predstavniku da odmah nametne svih 14 zakona iz 14 prioriteta i sutra smo u EU. Zasto to ne urade, ako nas toliko zele primiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Oglasili se kao i po pitanju Dodika koji svaki dan javno iskazuje mrznju prema BiH i uveliko radi na odvajanju rs-a,sta je iduci potez kad Dodik stvarno krene,jel opet neki embargo bošnjacima????
Dodik, kakav god da je, sve sto radi - radi kao politicar, ako moze - moze, ako ne - ne. Uostalom ne moze neko da dobija sta god zeli, a drugi nista. Kompromis bato. Politika. Gde će Dodik da krene? Na tebe?
Nikad ovdje nece pomaka biti,nikad za nikad.Zatrovano sve do kosti
samo ih dobro natuci i poslati na radni akciju zatvorenog tipa... neko poljoprivredno dobro pa da narednih 20 godina samo cisto stale!
Definitivno kako se marfi i satler rijesise Bakira i SDA Bosnom zavlada neki prosperitet i blagostanje.Tacno se vidi da je Bake bio kriv i za suše i poplave.
Zanimljivo je kako se Bosnjaci ne svete a toliko su nam zla nanijeli… Bili u prilici ili ne, nema osvete. Stoicki sve podnosimo. Nismo slabi, znate to i vi pa vas trojica idete na jednog decka, osokoljeni polovkom rakije a maloljetni pa ne mozete ni znati kako je to bilo do 95.
Ovi samo osudjuju umjesto da hapse tuzilastvo i policiju koja ne radi nista....
A jeste li osudili napad? A niste trebali
Sistematski i vrlo vješto od strane srpske akademije nauka i umjetnosti isplaniran napad na momka. Poučeni iskustvom ovog malog ubice Kecmanovića. Interesantno da se maloljetni ubica preziva isto kao i ideolog SANU-a Nenad Kecmanović. Porodični planovi za pravljenje ubistva a da ne odgovaraš. Angažuješ maloljetnike. Bravo Kecmanovići.
Vi Krstasi ste i nagradili svoju bracu sa RS-om kad smo krenuli ih cistiti. Zapadni majmuni
Jel oštro osuđuju?
OS izvest na granice da zastiti ustavno pravni poredak.
Trebamo i mi poceti tuci ove srboturke.. Dosta ih je vise malo im bilo bombardovanje BG
To je realno pokusato ubistvo.
Jesu opet izrazili zabrinutost?
10 godina robije kao primjer drugima