Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ti Opancari koji rade za velike plate u drzavnim ustanovama, svima otkaz i mrs dalje iz Sarajeva
"Službenici na nivou BiH moraju biti nezavisni od političkog uplitanja" Jeste li normalni vi?!? Kakvu mantru nastavljate ponavljati? Pa, dovoljno je bilo da odslušate kako mitoman iz vstv-a tumači statut i zakone vstv-a pa da vam bude jasno sa kim imamo posla? A, u isto vrijeme, kroz Dayton ste nam oduzeli mehanizme kojim bi država sankcionisala postupke takvih u državnim redovima!!! Smiješni ste!
Nastavljate ponavljati, dogovorite se! Sa mitomanima nema dogovora, jer je blokada njihov glavna matrica ponašanja! Pokušati napraviti sliku da država nije moguća, pa čak i kad se radi o "državnoj vremenskoj prognozi", a u stvari nije moguće sa njima kao remetilačkim faktorom.
Ujdurma koje moze kostati posla...
Predizborni dogovor!
Popuste nas više! Narodu je dosta Klixa i govhana od politicara!
Hahah joj naivcina...jest da ih stranka nije postavila, ali eto sad kad ih mile otcjepi nece imati tih problema dok budu napustali mrsko sarajevo, lijepo ce da ih vucic doceka i da vozare srpsko sarajevo-beograd svaki dan, jedva ih cekaju braca
Samo im od plate odkinuti i vidjećete kako se sve boljemu okreće.
Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(poput umorstva Sofije Ćotek sa plodom u njoj u Sarajevu 1914-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice(poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocid(poput onog nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e).
eka djela Tariguzije(tzv.srbije): T-terorizam("igranje" atomskom bombom u UN u NewYork-u 1995-e), A-atentati(poput umorstva Ane Lindth u Stockholmu 2003-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice(poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocid(poput onog nad Rumunima u zoni Požarevca 1851-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(s fozgenom u porodilištu Petrovgrada 2015-e).
Podsjetnik: Ako uzmemo ugrubo, u brojevima stradalih, da je zbog Tariguzije (tzv srbije) u dva svjetska rata stradalo reda 100 miliona, a u nedavnim zemljotresima u Albaniji reda 1000 žitelja, prostim matematskim dijeljenjem dobijamo kvantitativnu procijenu da tipični stanovnik ove planete ima oko stotinu hiljada (tisuća) puta veću šansu da nastrada zbog remetilačke tvorevine Tariguzije (tzv srbije) nego od zemljotresa. Ima li drugačijih procijena ?
kakvi drzavni sluzbenici to su obicni cobani i da je bih pravna drzava oni bi cuvali ovce iznad sarajeva a ne radili u uredima a najveci coban medju njima dodik cuva njih zato ga i moraju slusati bez pogovora
Tki-tak tik-tak 🕰 Otkucava vam sat...sami ruste sumsku za nas! Hvala Do-dick ti si nas igrac 😊
Dodik ponavlja istu gresku koju je napravio Milosevic , sam protiv cijelog svijeta , mislim koje je ovo ludilo , umjesto da imaju imalo mozga da sjednu i bar nesto urade za razvoj , ekonomiju Sebi- Dodoik zbog SANU 2 sve blokira a time i rusi RS jer siromastvo je najgore , ekonomski unistava SR , Dodik se nahapo i slozio lovu u Kipar i Rusiju a sirotinju ko je...
Kome ce potkovani ćelavac odgovarati? Ocekujemo da nam Incko jos jednom saopsti da je zabrinut zbog proteklih desavanja. Tresla se gora, rodio se mis. Welcome in Bosnia.
Slovenija, BiH, Austrija, Turska, Rumunija, Albanija, Mađarska, CrnoGora, Bugarska, Kosovo, Mađarska, Makedonija, NovoPazarski distrikt, Hrvatska i Albanija trebaju usvojiti rezoluciju kojom će upozoriti Tariguziju (takozvanu srbiju) da nasrtanjem na bilo koju od ovih država nasrću na sve i da će odgovor biti u skladu s tim. Svako će svojim diplomatskim mrežama tražiti sankcionisanje Tariguzije (tzv. Srbije), a lokalnim zakonima ih ekonomski (gospodarstveno) izolovati.
Danger: It is evidented at last minimum seven (7) nuclear incidents where source of the problems is the Tawregut-ia (so-called serbia):(1)-Chernobyl disaster 1986,(2)-atomic bomb threat in New York 1995,(3)-attack on to reactor Krsko in Slovenia 1991,(4)-sabotage attempt at reactor Kozloduy in Bulgaria 2015,(5)-smuggling migrants toward the reactor Paks in Hungary 2017,(6)- smuggling migrants toward reactor Kozloduy Bulgaria (2018),(7)-disturbing of the paneuropean electricity network 2018.