Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trecerazredni sluzbenici EU ovde prosipaju pamet. Putuj Evropo i poslji nam malo Cjepiva....
Ovaj radi za Covica
TREBA LI Angela Merkel trošiti svoje vrijeme na seoske varalice i političare sa diplomama kupljenim u Foči/Travniku??? (SVAKA STARANKA IMA OVAKVOG KADRA, žalosno)
gospodine satler moze li u tvojoj drzavi javni wc a ne ulica ili drzavna institucija dobiti ime po obicnom vojniku lll rajha a kamoli po fireru kao sto ste vi dopustili u BIH sram vas bilo
gdje u bosni ima hitlerova ulica?
Satleru odjebi. Vrati pregovore u drzavne institucije, i objasni javnosti o chemu konkretno uopste pregovarash s etno-mafijom, pa onda nam pametuj o transparentnosti!
što prenosite ovog šefa neofašističke hdz mafije??
TO JE TEŠKO NAMA, MI SAMO znamo sr*ti a raditi ne znamo ili nećemo. Lakše je napr*ivati drugima ko je i šta trebao.
Ovome uvijek bolje mirišu UZP-ovci nego naše merhametlije. Sve lijepo upakovano u evropske vrijednosti i demokratiju, a krstaški duh baždi iz pozadine.
JESI LI ZDRAV? U Europi radi muslimana i živi 100x više nego kršćana u muslimanskim zemljama. Muslimani nemaju nikakav kamen spoticanja za školovanje, napredovanje i zapošljavanje u EU. Koliko je kršćana ili eto da proširimo NEMUSLIMANA živi i radi u nekoj muslimanskoj zemlji? Check you facts, before you open your mouth!!!
20 godina jedno pričaju drugo rade
"...g.Sat tler...nisu spekulacije...odlicno znate koje su strane u Bosni drzavorusilacke,a koje su drzavotvorne...i zasto ih drzite jednako odgovornim...i zasto ste "neutralni"...i zasto godinama trpite uvrede i ponizenja covjeka sa crne USA liste... Bosancima dajete pravo da sumnjaju u zavjeru kako opet zelite u Bosni "namiriti jace"..."
Bezh pritiska na balkanu neide ništa. Nebi ni mirovni sporazum potpisali i ljudi bi i dalje gubili glave. Samo za jedno par goveda više.
Bošnjak i Europa🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Želite biti članica kandidat EU ? Tko je koga pitao? Izvolite u Sarajevu raditi posao . Znaju se pravilnici boravka u tuđoj kući
u našu bosansku kuću se puno njih uvaljuje i ponaša se kao da je njihova, a mi tudji
Poštovati i svoj ustavni sud i europski sud, bez poštovanja ti odluka BiH će se raspast
Dok se portla ukljucio u prozivanje ..mora da je stari lisac dragan odrijesio kesu i pustio valute u promet .. kao i sa respiratorima
Dostavite vakcine koje su vam placene, pa onda pricajte price u korist Covica i rusitelja ove drzave
ništa pametno od ovih Evropljana.. karina diplomatija
Odakle vama pravo da izjednacavate zrtvu i zlocince gospodine europejac ne mozete vi izjednacavat strane u BIH sud u Hagu je presudama pokazao ko je ko ovde a to sto vi favorizuje političare koji to negiraju je vas problem i vjerujte ja bi na vašem mjestu posjetio psihijatra
Pa više promjenite taj izborni zakon. Više vala dojadio na klix-u, svaki dan....