Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stranci, ne supljirajte, nego naredite rusenje krstine ! kratko i jasno !
Bil volio i da se onaj u Mostaru makne
oba u paketu bi bilo najbolje, da ne ispadne da neko ovdje mrzi srbe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma mrš! Koje pomirenje... Nije niko od vas iz EU nije 4 godine u podrumima spavao, bas zbog onih koji su bili na Zlatištu...
...znači razlaz?
Moze i razlaz. Srbi u Srbiju. Ionako nam ne placate rentu za koristenje nase zemlje.
Nije to pravi naslov.Ispravan bi bio:"Dodik na Zlatistu podriva pomirenje",jer to je iskljucivo njegov postupak.
podriva=narušava i zamolio bi ove klixove novinare da pisu prostijim jezikom, ovo podriva više lici na podrigivanje :)
...prvo ti je bosanski, drugo srpski...ako se šta nije promjenilo u međuvremenu...
ja kolko znam narušavanje je na bosanski a to jel na srpski isto i neinteresuje me a ovo podriva slabo iko koristi! uostalom ako je do jezika srbi nebi mogli razgovarati da nije vuk karadzic kopirao 70-80% bosansko-turskog jezika iz 1631 godine!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mijenjajte retoriku. Križ sam po sebi simbol je vjere, ljubavi i mira, i ne smije izazivati ovako gnjusne primjedbe i reakcije ako ćemo graditi državu na bazi tolerancije i suživota. Ako je Zlatište problematična lokacija, idemo onda križ premjestiti u sred Sarajeva kao glavnoga grada, idemo istražiti i srpske navode o ubijenima, i mirna Bosna. Poanta je: ne smije se dozvoliti da križ kao simbol bude toliko omražen i omalovažavan od međunarodne zajednice i Bošnjaka jer BiH je i kršćanska država. Moramo osluškivati i poštovati osjećčaje i jednih i drugih i trećih jer je alternativa ograđivanje u torove, a to nije dobro.
Jes jarane u pravu si ali daj mi majke ti reci koji sud to Srbi postoju? Sta ako Hag kaze da su oni bacali granate odozgo i pobili vise od pola tih srba? Nije to do krsta vec zbog razloga sto se postavlja uopste!
...et, pare za Vašar moram dat za bonsek...ccc..
pa oni vec djeluju pokusavaju da stave jos veci betonski
kakvoj sine babi? ti svojoj babi dizi sta hoces i gdje hoces nas pusti na miru i vec sam ti vise puta rekao da su prihoze zayebana stvar i da treba da se lijecis.
jest jest...naši političari samo i rade na pomirenju i vladavini prava :)
...zaboravio sam šta rekoše za mostarski križ...da me neko podsjeti?
kao sto rekoh, nerado ti dajem lajkove ali ponedjeljkom moram napraviti izuzetak ;)
...aj dobro, samo trećeg ponedeljka u mjesecu :)
Inace, i jedni i drugi teze konstruktivnom govoru. Zato smo jaki.