Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet zabrinuti :) - ova rijec lagano gubi znacenje i i prelazi u zabrinut=ko vas j*be majmuni divlji
svojom indolentnoscu i zabrinutoscu kao Inzko, medjunarodna zajeddnica pokazuje da je samo obicnakurva.. instalirali su preko P.Asdowna mileta na vlast i samo ga oni mogu skinuti .
Ma zabrinuti ste vi godinama, al hvala ja se sav naježio od podrške.
Zbog vas nam se ovo i dešava jer vi nam instalirate vama podobne političare!
Uvjek zabrinuti. Opis posla: notorna zabrinutost. Religiona oprjedjeljenost: zabrinotitis. Boli vas patka za sve nas
Vama, dok ruski tenkovi ne umarširaju u Banjaluku, neće biti jasno šta se dešava. Koji ste vi smotani kancelarijski austrougarski štakori. Vi se nešto libite da preduzmete, a oni se neće libiti kad bude trebalo da krenu sa tenkovima i raketama na Europu. Samo amerikanci i Trump znaju šta je ovdje posrijedi, i Britanija. Najpametnije što su uradili je odvajanje od ove bezvezne EU.
Malo ste se ranije trebali javiti, naime poslije izbora, kad je bilo više nego jasno da su rezultati istih bili debelo izmanipulisani i kad je Mile otvoreno prijetio otkazima ako ne glasaju za njega.
Duboko zabrinuti zbog rezimske RS... Vrijeme je dakle da je ukinete.
e i ja cu se zabrinuti...hocu li dobiti milionce????
Duboko vam ga uvalim.
ja bih poslao lazanskog da ovo rijesi
nije valjda da su i ovi zabrnuti
Mirni tamo uhljebi
Tišina tamo !
Sta se vi uzbudjujete kao da vas je briga. Da vas brine uradili bi isto sto i Amerika po pitanju Milorada.