Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih Čeha, jok eto mi smo mislili da će se širiti u centralnu Afriku..
cesi su bili sarkasticni opusteno ljudi.. niko se nama bosnjacima nece siriti po bosni :)
Onda vi njima trebali uslove postavljat a ne oni vama djabalebarosi jedni...
Ne znam gdje bi se to EU još mogla proširiti. Do Južne Afrike???
Ako se EU bude sirila u ovome regionu treba prvo ocistiti "minska polja" pa se onda siriti... Pametnom dosta
EU je u stanju raspada, kapitalizam je na koljenima, a stanje mira pod upitnikom, ...narode probudi se.
A sta se to u EU raspada sem Grcke?
kako to ljudi znaju lijepo prepakovati i kako to lijepo zvuci ako covjek nije upucen... laicki receno, jedva cekamo da otvorite granice kako bismo preuzeli najjace kompanije, resurse poput suma, voda, ruda i ostalih vrijednih resursa, zatim uveli svoje kompanije koje ce konkurisati vasim firmama.. zatim cemo napraviti malu situaciju gdje bi se investitori toboze uplasili pa povukli sav kapital cime se automatski cijene na trzistu ruse.. uslov da se vrate bi bilo dodatno pojeftinjenje sto im omogucuje da jos vise ucestvuju sa jos manjim cijenama kako bi iscrpili i ovo malo sto imamo.. na kraju od svega toga profitira samo odredjeni krug ljudi.. "pozajmnice" ne trebamo ni spominjati koje prate kamate koje je nemoguce otplatiti.. itd, itd.. a posto nismo zemlja koja moze biti dominantna u ovom legalnom pljackanju, ne trebamo ni pomisljati na ulazak u EU neko ko IMALO razmislja ce isto reci kao i ja.. FAQ YOU EU!!!
Zna i budala da ćemo u E.Uniji Al tako zna i budala da ni to nije raj
Eu ce se raspasti nek prica ko sta hoce.
Nek se sira dje hoce,samo dalje od Poljina, mog sefa i zlatnih kasika! Jedino, ako hoce, mogu uzeti nase moje obecanje o 100000 radnije' mjasta!-rece Bake.