Obišli mezarja
0

Delegacija BPS - Sefer Halilović odala počast borcima i žrtvama

FENA
Sefer Halilović
Sefer Halilović
Delegacija BPS - Sefer Halilović, predvođena predsjednikom stranke obišla je u petak mezarje Kovači u Sarajevu i groblje Bare i odala počast svim poginulim borcima za odbranu RBiH i nevinim žrtvama agresije na našu zemlju.

Predsjednik Sefer Halilović je obišao i općinu Prozor, te mjesne zajednice Kute i Here gdje se susreo s građanima tih mjesta, a u Kutama je delegacija posjetila i lokalno mezarje te prisustvovala učenju šehidske dove.

Posjetu Hercegovini predsjednik Halilović, u pratnji Muje Demirovića, kandidata BPS - Sefer Halilović za Predsjedništvo BiH, nastavio je tribinom u Prozoru na kojoj se obratio okupljenim građanima te općine.

Delegacija BPS - Sefer Halilović održala je konferenciju za štampu u Jablanici gdje su se predstavili i kandidati za sve nivoe vlasti iz te općine, a tom prilikom se obratio Mujo Demirović.

BPS - Sefer Halilović ističe da građani Hercegovine nisu zaboravili angažman predsjednika Sefera Halilovića u najtežim danima za Hercegovinu i da kampanja "Poštenje i pravda" nailazi na odličan odaziv u ovom dijelu BiH, saopćio je Sektor za komunikacije ove stranke.